שיר היום!!

M i k e s F a n

New member
שיר היום!!../images/Emo124.gif

שבת שלום לכולם ובוקר טוב! מה שלומכם? אתמול הייתי בשיעור נהיגה, ושמעתי ברדיו את "דבר אלי בפרחים".. מה תגידו על זה? אם יש למישהו את השיר המלא במחשב ללא תקלות, אנא שיפנה אלי. השבוע אני מוסרת את הפרטים האישיים למרסל כך שנשארו לי ורד, רחלי, רודי ותומר. לא לקבוע כלום לימים חמישי ושישי הקרובים!!! ושיר היום הוא לא פחות ולא יותר: L'oiseau noir et l'oiseau blan!!! או בעברית: "הציפור השחורה והציפור הלבנה" קדימה לפרטים!!! שיהיה לכם שבוע מדהים!!! שלכם, סיגל

mikebrant78

New member
צהריים טובים!../images/Emo176.gif

L'oiseau noir et l'oiseau blanc שיר זה הוא שיר עם מסר של שלום. יש לו מוסיקה מאוד מיוחדת. למעשה זהו שיר פוליטי. זוכרים שסיפרתי לכם בזמנו על התוכנית "קטן עלינו" עם אברי גלעד, שאחד מפרקיה עסק במייק ברנט, אז באותה תוכנית רואיינו 2 מעריצות ואחת מהן אמרה שזהו השיר האהוב עליה ביותר. רוצו והשמיעו אותו, תראו שאתם תתאהבו בו משמיעה ראשונה. המשך שבת שלום לכולם! שלכם, אלעד:)

shunit4

New member
וואללה...

זה השיר היחיד של מייק שנושא מסר פוליטי נגד גזענות ואפליה. המאבטח של מייק סיפר שמייק היה בהסטריה מהתנכלות על רקע פוליטי. זה לא היה תרחיש דמיוני, בטח לא אחרי מלחמת יום כיפור. אגב, מתי היתה אולימפיאדת מינכן? אם היא היתה בימיו של מייק, זה בוודאי הלחיץ אותו עוד יותר. שאלו את מייק באחד הראיונות מדוע השירים שלו אינם עוסקים בנושאים אקטואליים או פוליטיים. מייק ענה שאת זה הוא שומר לזמרים עם קול חלש... יש למישהו מושג אם הוא עוקץ כאן מישהו מסויים או שזו תשובה כללית?

mikebrant78

New member
היי סיגל!../images/Emo140.gif

מה שלומך? אם אפשר ששיר היום של מחר יהיה "דבר אליי בפרחים"... באיזו שעה נתכנס כולנו ביום חמישי? ולמה לא לקבוע כלום גם ליום שישי? תעשי חיים! אלעד.

M i k e s F a n

New member
היי אלעד!../images/Emo181.gif

כל בקשה מפיך תתמלא ובטח אם היא קשורה למייק ברנט.. פגישת המעריצים תערך ביום חמישי בשעה 10 בבוקר ע"י קברו של מייק, אני מבקשת את כולם להגיע ולא לאחר!! יהיה מאוד מעניין! רק תאשרו לי בבקשה את הגעתכם! צרו איתי קשר, את מס' הפלאפון שלי ניתן להשיג ממני או מאלעד. יום שישי יום קצר ואפשר לארגן מפגש קצר איפשהו, תנו רעיון. צ'או במביני, סיגל

shunit4

New member
סיגל

מה קורה עם המפגש? יש לי בעיה להגיע ביום חמישי בבוקר, כי אני עובדת. אני יכולה החל מ-16:00. וביום ששי - אני יכולה להשאר עד 12:45 בגלל התחייבות קודמת. מה קובעים?

M i k e s F a n

New member
מה שנסגר הוא..

שאנחנו ניפגשים גם יום חמישי וגם יום שישי בשעה 10 אני מאמינה שנהיה עד הערב ביום חמישי איפשהו, עשי מאמץ אני גם יוצאת מהעבודה בשביל זה. אני יעדכן יותר בהמשך. ביום שישי אנחנו מגיעים ב-9 לחיפה כך שב- 12 כבר נהיה בדרך חזרה לת"א. אז לא תהיה לך בעיה של זמן, אלא לי. סיגל

Duvdevan Girl

New member
למה ב-10 בבוקר??

יאו זה ממש מוקדם..ואני בחופש... אפשר להעביר לצהריים? בחירה מעולה לשיר היום, כי אני חולה עליו... באמת כבר כולם אמרו את כל מה שאני יודעת, שהשיר מדבר בעצם על לבנים ושחורים ועל היחסים ביניהם, שבעצם מייק רוצה שיהיו יחסים טובים ושהם יחיו בשלום ללא גזענות ,הבעולם

למעלה