שיר החורף שלי

aviv_b

New member
שיר החורף שלי

כל חורף אני מוצא שיר שיעשה אותי מאושר ויסביר לי למה אני אוהב את החורף. ולמה חורף הוא יותר מסתם עונה. השנה משום מה זה היה מאוד קל. בהפרש ניכר מכולם לקח אצלי audioslave - like a stone On a cold wet afternoon no room for love and emptiness by a freeway I confess I was lost in the pages of a book full of death reading how we´ll die alone and if a god will lay to rest anywhere we want to go in your house I long to be room by room patiently I´ll wait for you there like a stone I´ll wait for you there alone and on my death bed I will prey to the gods and the angels like a pagan to anyone who will take me to heaven to a place i would recall i was there so long ago the sky was bruised the world was black and there you led me on in your house I long to be room by room patiently I´ll wait for you there like a stone I´ll wait for you there alone in all I read till the day was gone and I sat in regret in all the things I´ve done for all that I´ve blessed and all that I´ve wronged in dreams till my death I will wonder on in your house I long to be room by room patiently I´ll wait for you there like a stone I´ll wait for you there alone alone כריס קורנל, הקול שלו בשיר כאילו מתמזג עם קול הגשם על החלון. בזמן שאני שומע אותו, פשוט בא לי להפוך לטיפות של גשם. ואני מבין למה הגשם יורד. איזה שיר. אם לכם יש גם שיר כזה אני אשמח לשמוע על זה. ותנסו גם להסביר. תודה אביב

call me a dog

New member
אני אנסה למצוא את הדבר שהכי מתאים..

אולי temple of the dog-call me a dog אני פשוט ממש מתחבר לשיר הזה...והוא גם עצוב נורא והוא מזכיר לי לילה גשום וכל זה.. לא יודע זה גם יכול להיות blind melon-sleepyhouse הקול הנפלא של שנון כשהוא שר את השיר הזה יכול לגרום לשכב בלי לזוז ולא לשים לב איך הזמן עובר מהר...

CaerBannog

New member
אממ

אצלי זה דיסקים של חורף, לפחות השנה, אלו שלושת הדיסקים החדשים שקניתי של ניק קייב סיגר רוז ונקמת הטרקטור אבל עם אני יצטרך לבחור אז זה כנראה יהיה "שיר ערבה" של נקמת הטרקטור (מתוך אותלו של שייקספיר, כל הדיסק מוזיקה מההצגה)

אם כבר שירי חורף עכשוויים..

שני שירים מתוך החדש של פרל ג´ם המלכים. thumbing my way (בנימה אופטימית משו, לא..?) you are (עצוב כמה שזה יפה. או להפך...) *מצחיק שהם גם באים אחד אחרי השני בסדר בדיסק*

הורדתי במיוחד וזה

שיר מצוין באמת חורפי:) אמרתי לך שיש לך טעם טוב.. מי אלה האודיו? בכל מקרה בעיני שירי חורף לא ממש גראנג´ אבל LINGER של הקרנבריז ומיוז הם להקת החורף שלי הם כאלה חורפים כזה לשמוע אותם מתחת לשמכה עם ברקים ורעמים *שוב לא גראנג´...*

e-shfiyut

New member
שיר חורף?

Mother Love Bone - Crown of Thorns ולא גראנג´ Idioteque של Radiohead. וגם killer in me של mashing pumpkins. כמובן שיש עוד.

עוד שיר גראנג´ לחורף,לא חדש אמנם...

pearl jam- i got ID בי-סייד, אם שאלתם את עצמכם אולי...

e-shfiyut

New member
טוב, אשתדל לשים ידי עליו... וד"א...

ביסיידים של פרל ג´אם... מאיפה? איך/מתי הם יצאו אותם?

בעיקרון, כל הבי-סיידים מסתובבים רק

באינטרנט, אבל יש שמועה נחמדה שהם מוציאים שנה הבאה אוסף של כל הבי-סיידים (הממש טובים) שהם הוציאו רק לאינטרנט, והם מנגנים אותם רק בהופעות. (just a girl, i got id, footsteps, long road, וחבריהם....)

call me a dog

New member
וואלה!איך לא חשבתי על זה!?

crown of thorns!! אתה קולט שהורדתי גירסה של קרוון ושל קלואו דנסר בשילוב וזה לא מיקס זה ההתחלה של קלואו דנסר ואז זה הופך לקרוון אוף ט´ורנס... זה באמת שיר מצויין... אם חושבים השיר שתמיד יזכיר לי חורף זה- janis joplin-summertime אבל הגירסא שלה עם ג´ימי בוודסטוק הכי מתאימה... ומי ששמע על הלהקה הישראלית סטלה מאריס שיוריד סטלה מאריס-לילה טוב שיר טוב כ"כ...

למעלה