אם הייתם צריכים לבחור ובא לכם במה תבחרו
A ady18 Well-known member אתמול ב- 07:26 #6 נכתב ע"י Private Investigator: November Rain לחץ כדי להרחיב... ענק
אייל בלי קרניים Active member אתמול ב- 22:22 #7 נכתב ע"י Private Investigator: November Rain לחץ כדי להרחיב... זה ממש יפה! מאוד אהבתי את העיבוד. זוכרת ששמת שיר חדש שלהם פדיחות שאני לא מכירה אותם. כי ראיתי שהם להקה שנים הולכת להאזין להם בספוטיפיי...
נכתב ע"י Private Investigator: November Rain לחץ כדי להרחיב... זה ממש יפה! מאוד אהבתי את העיבוד. זוכרת ששמת שיר חדש שלהם פדיחות שאני לא מכירה אותם. כי ראיתי שהם להקה שנים הולכת להאזין להם בספוטיפיי...
P Private Investigator Well-known member היום ב- 01:03 #8 נכתב ע"י אייל בלי קרניים: זה ממש יפה! מאוד אהבתי את העיבוד. זוכרת ששמת שיר חדש שלהם פדיחות שאני לא מכירה אותם. כי ראיתי שהם להקה שנים הולכת להאזין להם בספוטיפיי... לחץ כדי להרחיב... גם מי שלא מכיר את הלהקה נתקל בשירים שלהם מתישהו. נסי גם את
נכתב ע"י אייל בלי קרניים: זה ממש יפה! מאוד אהבתי את העיבוד. זוכרת ששמת שיר חדש שלהם פדיחות שאני לא מכירה אותם. כי ראיתי שהם להקה שנים הולכת להאזין להם בספוטיפיי... לחץ כדי להרחיב... גם מי שלא מכיר את הלהקה נתקל בשירים שלהם מתישהו. נסי גם את