שיר הבתולים

• פותח הנושא NAT 1
  • פורסם בתאריך

NAT 1

New member
שיר הבתולים../images/Emo26.gif

אני יודעת שזו הודעה שניה ביומיים האחרונים...אבל אני חייבת להבין משהו!! שיר הבתולים כל השיר הוא, כמו....הכל כמו משהו. אבל למה בא ה-כמו? בעקבות מה? אוף לא יודעת להסביר אני אתן דוגמא: נגיד אני אומרת: הבית שקט . ואז אני אומרת. (הוא שקט כמו:) כמו: דג, כשאין בו אף אחד וכו'. מקווה שהבנתם סיבכתי לכם את החיים אני יודעת חחחח
מי שבאלו ש"ינתח" את השיר למרות שהוא די ברור......אבל חופשיייי

NAT 1

New member
הסבר יותר טוב

"כמו ילד....הצידה" "כמו....הנערה" וכו'. כמו זה דימוי, דימוי למשהו, במקרה הנ"ל מדמים משהו לילד שזרועותיו פשוקות הצידה ולילד שמסתכל על הנערה. מהו המשהו הזה שמדמים אליו את הילד, ואת האישה הזקנה, והרב וכו'. כמו לא נראה לי משפט שמתחיל מההתחלה. מקווה שעכשיו זה יותר מובן. זהו יומטוב

NAT 1

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחח תודה../images/Emo13.gif

למישהו יש תשובה בשבילי?

NAT 1

New member
תודה../images/Emo13.gif

זה לא מה שרציתי. חפיף... לא חושבת שמישהו הבין למה התכוונתי בכלל או שאני סתם מדמיינת והכל בראש שלי וכו' זהו יומטוב

NAT 1

New member
הנה......./images/Emo3.gif

בהודעה שכתבתי בנושא: הסבר יותר טוב. זה ההסבר הכי טוב שיכולתי לתת למה שאני מתכוונת. זה מסובך, כל השורות משיר הבתולים מתחילים במילה כמו... . המילה כמו באה לתאר משהו. נגיד אני אומרת: אני ישנתי כמו תינוק אני חכמה כמו איינשטיין (המחשה בלבד
) אז אני מתארת כמו מה או מי אני חכמה או איך ישנתי. כל השיר מתחיל בכמו. איזה משהו הוא מתאר? זה יותר מובן? כי אם לא אז חפיף....חח הסתבכתי לגמריייייי!!!!!! סליחה

חח לימדו אותי את זה שנה שעברה בספרו

ת.. [לא את השיר] זה כדיי לשים דגש על המילה או משהו כזה למילה יש משמעות חזקה בשיר היא תורמת לשיר וכל מיני כאלה(:) מקווה שעזרתי

Tooלי

New member
הבנתי...

אבל אין לי תשובה
אני חושבת שזה מה שיפה בשיר, שה-"זה כמו...." ניתן להבנה והתאמה של המאזינים.

Kinky DeviL1

New member
אמממ ננסה להסביר... =]

שהוא אומר את המילה "כמו" הוא מדמה משו.. אולי דרך הדימויים הוא מבטח את דעתו על משו... לדוגמא: "כמו המשורר שמת אצלי בבטן" אולי הוא משווה את זה למשו...כל הדברים המוזכרים שם....מדמים לאיזה שהיא סיטואציה... מקווה שעזרתי
יום טוב.

למעלה