שיר דיכאון חזק

meni1234

New member
שיר דיכאון חזק

היי אני מחפש שיר דיכאון הכי חזק שאתם מכירים ששר אותו גבר שיר שיוכל לעצבן אחד שלא אוהב את המוסיקה הזאת

חחחחח לי יש שיר...

שיר אבל שמה זה בא לבכות ממנו... אוסמאן- בוכה בסתר שיר ענק!!! אני אישית אהבתי אבל מי שלא אוהב את סגנון המוסיקה הזאת מתעצבן חחחח

blue pill

New member
אושרי פרי - גדלתי לבדי

שיר עם מוניטין בלעצבן אשכנזונים! ויש לי שיר, שזה בערך השיר הכי כבד בעולם, אבל נראה לי שאיזה 5 איש בעולם מכירים אותו..... אין לי מושג בכלל מי זה הזמר, הוא מזייף אחושרמוטה, ושר שהוא רוצה למות, שהוא מזריק סמים ואכזב את אמא שלו ולא מגיע לו לחיות..... קוראים לזה "נמאס לי כבר לחיות", אבל זה משהו שיכול לעצבן גם אנשים שמתים על מזרחית..... אבל לעצבן מישהו שלא אוהב מזרחית ממש קל, אתה יכול להשמיע לו כל דבר והוא ישנא את זה.....

יש לי משהו גועל בשבילך...

יובל פרי - תסבלי כמו שאני סובל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או כל שיר של אבי ביטר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שכחתם מישו

תמיר סולטנה! דיכאון, חזק, נוגע ואמיתי
(5 כוכבים) זה הכי דיכאון שאני מוכנה "לסבול"...ואשכנזים בטוח לא.

בשביל לעצבן ווזווזים שים להם תשיר

של אלי קפקא-אדון עולם חכה שהם ישמעו תקטע של אני בוכה אדון עולם מתחנן לחסדיך רק שמע תפלית אדם הלא אני עבדך תן אושר בימי ושכח את הטעות פתח את השמים אני רוצה למות זה שיר רעללל

meni1234

New member
תודה

ניסיתי את כול השירים אבל ביובל פרי-יש אלוהים זה הכי עבד תודה רבה על העזרה

LOL מאחר ואנחנו פורום

שלא מזלזל בחוש הומור וחייהם הפרטיים של הלוקחים חלק בו... תרצה לשתף אותנו מה עשית עם השיר...?

למעלה