שיר בתמונה

חבל לי לפתוח שרשור חדש..

אבל יש לי שיר בתמונה...אז מי שירצה לפתור את שלי שיכתוב נגה בראש ההודעה ומי שאת של תשת (זה באמת השם שלך?) יכתוב תשת בראש ההודעה...טוב? אני לא יודעת אם זה קשה או לא מה שיש לי...אם תרצו רמזים לגבי מין\סוג המבצע או באיזה שפה השיר, תגידו לי!

שמש27

New member
תשת

ממממ איך שראיתי את התמונה רציתי ישר לענות פינוקיו - בוקר טוב עולם ("והעולם אותו אוהב") אבל אז פתחתי את זה וראיתי שרשום "ברוך השם" ושזה בעצם חצי עולם... אז אני ממשיך לחשוב...

שירע

New member
סי היימן

חצי עולם. (אוהב מישהו אחד... חצי עולם אוהב מישהו אחר :)

טוב אני אתן רמז לשלי...

זה שיר עברי...ובקשר לחידה של תומר...חשבתי ככה, אבל אני לא מכירה את השיר, רק פעם ראיתי באבטיח טעות כזאת...אבל לא הכרתי ת´שיר וזה רק הזכיר לי את זה........כל זה אם זה באמת נכון....

סול משהו פתר...

יפה מאוד! יש לי עוד אחת שהכנתי.....אח"כ אולי אני אעלה אותה...לא לשכוח שמי שרוצה להשתתף בתחרות-לשלוח אלי מסר!

לדעתי הקול שלה

ממש דומה לקול של פינגי מפרפר נחמד...הכי אני אוהבת שלה את "שושן פרא"...לא כי זה יפה, כי זה מצחיק...התרגום ממש גרוע וגם הביצוע...נשמע כמו "חן" לעומת "stan" בערך.....

הגרסה המקורית פי אלף יותר יפה!

אני פשוט מתה על השיר המקורי...כמה ניתחתי אותו לעצמי...הוא פשוט כזה יפה...גם המילים...גם הקול המלנכולי והמדהים שלו...וגם הקול שלה, שסוף סוף היא השתמשה בו, ולו רק לפעם אחד, לישרים שהם לא שירים פופ מגעילים...הההההההה.....

למעלה