שיר בתמונה זה די קל... איזה שיר התמונה מתארת?
א אושר מ New member 16/7/02 #2 לא ידועת אם זה זה... אבל מה שעכולה לי לראש זה relight my fire והמלכה הזו באמת צריכה את זה...
ה המממ New member 16/7/02 #5 שיר בעברית עם... מלכת אנגליה ופמלייתה בטקס רשמי? ועוד היא מבקשת אגוזים שרופים? לאילו להקות אתה מקשיב בדיוק? (אתה והחברים המסוממים שלך מהכנרת )... (היתה על זה כתבה בעיתון) (באמת).
שיר בעברית עם... מלכת אנגליה ופמלייתה בטקס רשמי? ועוד היא מבקשת אגוזים שרופים? לאילו להקות אתה מקשיב בדיוק? (אתה והחברים המסוממים שלך מהכנרת )... (היתה על זה כתבה בעיתון) (באמת).
ג גלגלולה New member 16/7/02 #7 יש שיר אחד שיש בו את השורה "המלכה מבקשת", והוא עומד לי על קצה הלשון... נו, אני יודעת... בטח אזכר עוד מעט, כנראה אחרי שמישהו אחר יגלה את התשובה..
יש שיר אחד שיש בו את השורה "המלכה מבקשת", והוא עומד לי על קצה הלשון... נו, אני יודעת... בטח אזכר עוד מעט, כנראה אחרי שמישהו אחר יגלה את התשובה..
M Music is my life New member 16/7/02 #8 אולי את מתכוונת לשיר של עברי לידר הכוס הכחולה... המלכה מתוסכלת... ואם מלכות אז יש את פנקס הקטן ויש עוד המון שירים בעברית עם מלכות
אולי את מתכוונת לשיר של עברי לידר הכוס הכחולה... המלכה מתוסכלת... ואם מלכות אז יש את פנקס הקטן ויש עוד המון שירים בעברית עם מלכות
ג גלגלולה New member 16/7/02 #13 לא היה לי סיכוי הייתי בטוחה תמיד שזה "המלכה תבקש ארמוני מהאש". אבטיח, בדרך אליכם.