שיר בהקדשה

a-MiTReMMuS

New member
שיר בהקדשה

תהפכו את השיר הזה לזכר... ותקדישו אותו בשמי לבן אדם הכי חמוד בעולם שאני מתה עליו: אלעד - אני חולה עליך!!!!! ארקדי דוכין - היא לא דומה היא לא דומה לאף אחת אחרת לאף אחת שעוברת ברחוב היא משונה וכשהיא מדברת קולה עושה לי משהו קרובבבבבבבבב היא לא רואה אני כאן כל הליילה עומד בצד ומסתכל איש מאוהב הליילה עומד ומסתכל והליילה, העיניים עייפות עד אור הבוקר השפתיים לוחשות ללא מנוח לא דומה לאף אחת הליילה העיניים עייפות עד אור הבוקר השפתיים לושחות ללא מנוחחחחחח היא לא דומה לאף אחת היא לא דומה לאף אחת אחרת לאף אחת שעוברת ברחוב היא משונה וכשהיא מדברת קולה עושה לי משהו קרוב היא לא רואה אני כאן כל הליילה עומד בצד ומסתכל איש מאוהבבבבב הליילה עומד בצד ומסתכל והלילה העיניים עייפות עד אור הבוקר השפתיים לוחשות ללא מנוח לא דומה לאף אחת הליילה העיניים עייפות עד אור הבוקר השפתיים לוחשות ללא מנוח היא לא דומה לאף אחת והליילה העיניים עייפות עד אור הבוקר השפתיים לוחשות ללא מנוח לא דומה לאף אחת הליילה העיניים עייפות עד אור הבוקר השפתיים לוחשות ללא מנוח...... יכול להיות שיש קצת טעויות מהירות כי כתבתי בקצב של הדיבור שלו.. aMiT

למעלה