שיר באהבה לכם

Billy Eliot

New member
שיר באהבה לכם

ועוד בשירי אהבה... מקדיש את השיר לסטפן לדובי דבש. לסטפן - על הרומנטיות הזהה לזאת שלי ולדובי דבש - על הניק המתוק. אהבתי את הניק דובי דבש מאוד. למרות שלא פגשתי אף אחד מיכם. אהבה היא שיר לשניים כן, כן. זה שוב מתנגן זמר שיר ישן נושן שנכתב מחדש בשבילך אשיר לו אותו לך ושוב עונים הכינורות אך אני כמו מיתר שנועד למנגינה אחת - למנגינה שלך ישירו השמיים אהבה היא שיר לשניים העולם כולו צוחק אלי ושר כמה טוב, כמה טוב! ישירו השמיים אהבה היא שיר לשניים כי שירי הוא השיר שלך כן, כן. זה שוב מתנגן זה משיר ישן נושן שהיום כאן בשניים נשיר, בשניים נשיר כי השיר לא נגמר תמיד הוא יושר, תמיד! תהנו ושיהיה שבוע נפלא ומלא חוויות טובות וכיפיות. מקובי

Billy Eliot

New member
סטפן ודובי דבש

תתייחסו כאילו.... עד שתגיעו מחר ההודעה הזאת תשקע לה, ולכן הקפצתי אותה. תהנו מהשיר שהקדשתי לכן.

stefan10

New member
כפרות מתי תבוא אהבת אמת?

מאחל לך כל טוב ואהבת אמת....מואאאההה

Billy Eliot

New member
סטפן מותק

היתה פעם אהבת אמת חד צדדית מאז רק התאהבויות. אני יודע מה זה אהבה עמוקה ואמיתית... מה שהרבה הומואים לצערנו לא מבינים. ואני מקווה שלא יתרעמו עליי כאן אבל אם אני הייתי צריך לכתוב הגדרה של מהי אהבה הייתי מסוגל לכתוב ספר. בכל מקרה... היא בטח תבוא מתי שהוא.. אני הפסקתי לחפש
אני מאחל גם לך אהבת אמת.

תודה ......./images/Emo140.gif

תודה מתוק על השיר המקסים , אני מתנצל שלא ראיתיו קודם , פשוט עונת הזיקוקין בשיאה ואני עסוק עד למעל הראש . בכל אופן אני מאחל לך המון אהבה וזוגיות מופלאה,בהצלחה !!!

Billy Eliot

New member
למרות שאני לא מכיר אותך

לא יודע מי אתה ומה אתה... ספר לנו.........

למעלה