שיר אשיר בגשם

ozdova

New member
שיר אשיר בגשם

גשם, אח גשם. אם אתם לא גרים באשקלון קשה לי לתאר לכם את היופי שלה בגשם, תמיד שיש גשם יש לי חיוך על הפרצוף, תמיד כולם זועפים מהרטיבות ואני, אני מחייכת. אשקלון זו עיר צהובה, תמיד חם פה ותמיד מזיעים, זו עיר של שמש ניצחית, ים ניצחי ואם יורשה לי לומר גם ג`יפה ניצחית. אבל היא מיחודת, זו עיר לא כזאת גדולה שאם אתה מכיר אדם אחד אתה כבר מכיר חצי אשקלון, ולא יורד פה גשם כמעט אף פעם. ותמיד כשיש גשם אז הנוף משתנה לגמרי, זאת אותה אשקלון אבל אחרת, פתאום אתה רואה שהכל בגווני אפור יפה ומכיוון שיש לידי בית ספר יסודי לפתע אני רואה אוסף ענק של מיטריות מכל הסוגים וכל הצבעים: צבעוניות, עם אוזניים, בלי אזניים, שקופות, עם ציורים בלי ציורים ועוד ועוד ועוד. אני כמובן עם חיוך גדול על הפרצוף מתבוננת בשפע בתמיהה וצוחקת מהעובדה שגם הדברים הקטנים והכי הכי פשוטים עוד מעלים לי חיוך. ואז אני חוזרת לביתי ספוגה עד לשד עצמותי ואימא שלי צורחת ``תורידי את הנעליים בחוץ!!!`` אבל אני כמובן עוד שיכורה מריח הגשם אז אני לא שומעת ועוד צרחות ועוד חוסר תשומת לב ואז אני עושה מרלחת ארוכה וחמה מתכרבלת לי בשמיכה אחרי יום ארוך והולכת לישון. אני מניחה שאני כה מתלהבת מגשם באשקלון כי זה משהו שונה, זה לא משהו שיש כל יום, אולי זה נישמע טיפשי כל מה שכתבתי אבל זה פשוט ניפלא.

קרני

New member
אם זה נפלא לך, זה לא יכול להיות טיפשי...

אני בטוחה שגשם עושה טוב לעוד אנשים מלבדך... ביממה האחרונה לי זה לא ממש מעלה חיוכים ושמחה, במיוחד אחרי אירועי אתמול (אם קראת את ההודעה שלי - ורובי היה אומר על זה...). אישית זה דבר טוב רק אם אני בבית, אחרי מקלחת ומתחת לשמיכת הפוך. זה אפילו יכול להיות רומנטי... ;-) שיהיה לך יום מקסים חמודה :)

למעלה