שיר אמצע השנה

The Gloaming

New member
שיר אמצע השנה

מהם 5 השירים שהכי אהבתם בנתיים שיצאו השנה? כמובן שהכוונה היא רק לסינגלים רשמיים

spiceupmylife1

New member
מממ אוקי אני אנסה

1. ליידי גאגא-ג'ודס 2. בריטני ספירס- till the world ends 3. i wanna go- בריטני ספירס 4. ליידי גאגא- בורן דיס וואי 5. מלאני סי - רוק מי

../images/Emo27.gif

Clare Maguire - The Last Dance
ללא ספק
וחוץ ממנו השאר יכולים להשתנות בכל רגע אבל נכון לרגע זה
: Clare Maguire - The Shield & The Sword Beth Ditto - I Worte The Book Adele - Someone Like You Rihanna - S&M ונו ועוד אחד...
Lady GaGa - The Edge Of Glory

Music Man XD

New member
Beth, Clare ../images/Emo45.gif

**לגבי קלייר - ה-
לגביה מכוון רק לשירים שלה ששמעתי ב-MTV
את השאר לא ניסיתי.

נכון שהיא סוג של אנני לנוקס לשנים

הבאות? מדהימה מדהימה
רק חבל שהאלבום שלה חלש

Bright Unicorn

New member
אממממממ

אנני לנוקס יש אחת אבל בהחלט יש משהו בקול שלה שמזכיר אותה.... לא שמעתי את האלבום במלואו רק את הסינגלים ומאד אהבתי על ההתחלה

אנני יש אחת.זה נכון אבל לקלייר יש את

אותן איכויות. האלבום חלש אבל הסינגלים מעולים! (למרות שדווקא לקח לי קצת זמן לאהוב אותם

baby doll1

New member
../images/Emo24.gifהבחירה שלי היא

1 - nicole scherzinger - poison 2 - nicole scherzinger - dont hold you braeth 2 - nicole scherzinger - right there 3 - beyonce - run the world 4 - leona lewis - colide 5 - melody thornanton - sweet vandeta

Music Man XD

New member
מה שעולה לי לראש עכשיו:

Beyonce - Run The World/1+1 Cults - Go Outside Panda Bear - You Can Count On Me tUnE-yAdRs - Bizness Anna Calvi - Desire

dorooni

New member
../images/Emo45.gif על כל האמנים חוץ מפנדה בר

טעם טוב יש לך!

Music Man XD

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אבל נראה לי שזו לא הרשימה הסופית שלי, שכחתי הרבה שירים שאהבתי השנה

theone24

New member
נראה לי ש...

1.Britney Spears - I Wanna Go 2.Black Eyed Peas - Just Can’t Get Enough 3.Linkin Park - Iridescent 4. Nicole Scherzinger - Right There 5.Nicola Roberts - Beat of My Drum וכאלה ששווה להזכיר: The Edge of Glory של גאגא. Motivation של רולנד Run the World של הוני B.

מק' 2-5 שלך ../images/Emo122.gif

בלאק עם שיר בינוני,לינקין פארק מה הקשר? והניקוליות - אחת וואנבי ריהאנה ואחת וואנבי רובין. מזה הגועל נפש הזה? |מירי| *לקחת בהומור*

Music Man XD

New member
שכחתי מאדל וניקולה,

שתיהן עם אחלה שירים! (למרות שאני מעדיף את Rolling In The Deep)

Bright Unicorn

New member
../images/Emo26.gif

1. Britney Spears- Hold It Against Me 2. Rihanna- S&M 3. Beyonce- Run The World 4. Adele- Someone Like You 5. Jessie J- Price Tag

למעלה