שיר אחה"צ

Ice machinE

New member
שיר אחה"צ ../images/Emo163.gif

Marc Almond & Gene Pitney - Something's gotten hold of my heart Chorus: Something's gotten hold of my heart Keeping my soul and my senses apart Something's gotten into my life Cutting its way through my dreams like a knife Turning me up, turning me down Making me smile, making me frown In a world that was war I once lived in a time That was peace With no trouble at all But then you came my way And a feeling I know Shook my heart And made me want you to stay All of my nights And all of my days I wanna tell you now Something's gotten hold of my hand Dragging my soul to a beautiful land Something's invaded my night Painting my sleep with a colour so bright Changing the grey, changing the blue Scarlet for me, scarlet for you I've got to know if this is the real thing I've got to know what's making my heart sing, oh yeah A smile and I am lost for a lifetime Each minute spent with you is the right time Every hour (yeah) every day (yeah) You touch me and my mind goes astray And baby yeah, and baby yeah Something's gotten hold of my hand Dragging my soul to a beautiful land Something's gotten into my life Cutting its way through my dreams like a knife Turning me up, turning me down Making me smile, making me frown In a world that was war I once lived in a time That was peace With no trouble at all But then you came my way And a feeling I know Shook my heart And made me want you to stay All of my nights And all of my days Chorus​
לקוח מתוך האלבום Treasure Box שיצא ב-89'

pimpf

New member
אחלה שיר

אני זוכרת שהיה לי פעם פוסטר של מעריב לנוער, עם ה-Lyrics של השיר הזה על הפוסטר...

Ice machinE

New member
תגידי שמעת את האלבום של מרטין?

אני שומע אותו עכשיו ובינתיים הוא לא משהו מזהיר כ"כ... את באה יום שלישי?

pimpf

New member
שמעתי אותו פעם אחת

וב"רפרוף"... מעניין אותי למה הוא בוחר דווקא את השירים האלו, לא בא לו לעשות איזה קאבר של דייב??...

Ice machinE

New member
עזבי אותך לעשות קאברים ../images/Emo163.gif

למה יוצר מוכשר וגאון כמו מרטין צריך בכלל לעשות קאברים?!?! באלבום הזה הוא יכל להתפרע עם היצירתיות שלו...חבל.

adiville

New member
אחלה שיר אייס !

ראיתי את הקליפ שלו לא מזמן. לא כל כך הבנתי את החיבור בין שני הזמרים אבל השיר עדיין מאוד יפה ! או קיי. בואו נגיד שהאלבום של מרטין לא משהו מבחינת השירים והלחנים אבל אצלי למשל, אם מריאן גולד מפשל עם שיר (לא קורה הרבה
) אז הדבר היחיד שעוד הופך את השיר לניסבל זה הקול המדהים שלו. ז'תומרת, שישיר טלטאביז מבחינתי
עדיין זה הכיף הכי גדול שלי רק לשמוע אותו. לא חושבים ככה ? וזה כנ"ל לגבי כל מי שאוהב (אבל באמת באמת אוהב) להקה מסויימת שיש לה פה ושם איזה שיר חלש.

Ice machinE

New member
החיבור הוא ../images/Emo163.gif

השיר במקור הוא של ג'ין פיטני ומארק אלמונד החליט לעשות לו חידוש (משום מה כל החידושים שהוא עשה נשמעו יותר יפה מהמקור) ובקשר למה שכתבת, זה לא נכון שכ-ל! מה שדפש מוד עשו אני אוהב אני אוהכ את כ-ל השירים שלהם למרות הקול המדהים של דייב. מרטין הוא יוצר בזכות ולא בחסד ולא מגיע למעריצים שלו לשמוע אותו עושה קאברים, הוא בכיף יכל לכתוב אלבום עם שירים חדשים בסגנון שהוא אוהב. בגלל זה כנראה כולם מחכים לאלבום של דייב (שכנראה יהיה רוקיסטי) ולשמוע מה הוא מסוגל לעשות.

adiville

New member
טוב, אז....

כנראה שלא אצל כולם זה ככה
ואני מבינה את גדולתו של מרטין ואת גודל האכזבה שלך. לך תדע איזה מחשבות עמוקות של אמן עברו לו בראש כשהוא עשה את האלבום הזה. הוא מספר באתר שלו למה הוא הלך דווקא על השירים האלה ?

למעלה