שיר אחד

Ambitionz

New member
בא לי עוד אחד

Mr. J. Medeiros - Constance מר ג'יי (מהפרוקשנס) הוציא לדעתי את אחד האלבומים הטובים של השנה, זה הקליפ הראשון מתוכו, סטורי טלינג על ילדה פיליפינית ומה שעושים לה.. http://youtube.com/watch?v=5rhHc3-_OzE%20

youngdiz

New member
Disciple - Slayer

מדבר על כך שאלוהים שונא את כולנו. Bleak - Opeth לא זוכר על מה זה מדבר, אבל זה שיר טוב.

TeeAnTee

New member
bjork - Innocence

הפקה בהחלט יוצאת דופן של טימבה, מה דעתכם?

youngdiz

New member
ועוד קצת

Peruvian Cocaine - Immortal Technique שיר מהפכני. האמת שלא ראיתם בטלווזיה. A Rebel Without A Pause - Public Enemy קלאסיקה. Where Is My Mind - The Pixies כן גם אני מאונן לצלילי הפיקסיז, ויוצא לי הרבה. anyway, שיר שסוגר את fight club (הכי גאוני שיצא, ויצא) חייב להיות סבבה.

חולוני

New member
אגב Where Is My Mind

M.I.A מצטטת את הפזמון שלו ב-$20 מתוך האלבום החדש שלה - Kala.

חולוני

New member
תומר יוסף - את אהובתי.

השיר לא חדש, הוא מהאלבום המצוין "צוחקים מתחת לאדמה" משנה שעברה, אבל יצא לו קליפ חדש אגב, בשישי שעבר תומר והבלקן ביט בוקס הפציצו בבארבי ת"א.

extra g

New member
"it's LUDA!"

Freedom of Preach כמה שהסגנון לא מחדש הרבה, יש בו משהו מחדש בכל זאת. ועוד לשמוע שיר כזה מלודה...זה אחד הדברים שעושה את הrelease therpay באמת release therpay. אני מ-ת על המקהלה שם. שיר שאני לא יכול להפסיק לשמוע ברגע שאני מתחיל. מבחינת טקטסואלית זה טקסט שבד"כ לא הייתי מתלהב ממנו, הסגנון הזה של לדבר בנקודות, לתת לכל עניין את הכמה שורות שלו וזהו, אבל משהו פה כן מושך אותי פנימה, הייתי אומר ההגשה אבל היא די חוזרת על עצמה. אני מאמין שזה ההרגשה הכללית של השיר... וההטפה המטורפת הזאת של בישופ אדי בסוף השיר היא אחד הדברים שכן בהחלט מחדשים פה. כמה שזה נשמע נכון וברור, שבשיר של כנסייה וגוספל יהיה איזשהו preacher טוב, אני לא זוכר ששמעתי את זה בשירים דומים אחרים... זה מוסיף לשיר המון, זה קטע מעולה, וכמה שלודה עושה אחלה עבודה במהלך השיר - ההטפה הזאת קורעת לו ת'תחת :) בקיצור זה אחד השירים שאני לא מצליח להפסיק לשמוע בזמן האחרון, ביחד עם כל האלבום שלו כמעט, ואני ממליץ ביותר :)

john legend - again (גרסאת live)מומלץ ביותר!

וגם לוריין היל בex-factor לא יוצאים לי מהראש פשוט...

MC SammY

New member
התקווה 6-לילה לבן

הסינגל השני שלהם. אבל אני משוחדת
מומלץ ביותר.

comer789

New member
Gym class heroes

Shoot down the stars לא כזה חדש, אבל נחשפתי אליו לאחרונה, שיר כ"כ מעולה וכ"כ מרגש לא שמעתי כבר הרבה זמן.

Live - I Alone, למרות שזה לא מוזיקה שחורה.

כיף לחזור לזה... ואני דווקא אעדיף להמעיט במילים.

hcsneB

New member
משהו מאוד מדאיג קרה

מדאיג שאני לא מצליח להזכר מה זה היה

למעלה