שיר אהוב

irit500

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתם ממש דפוקים, הרגתם אותי!!!!!
ואיתמר, טוב שאתה יודע להודות שאתה פסיכופט.... חחחחחחחחח

רמבו? להלן מכתב שנשלח למפקד../images/Emo56.gif

היחידה שלך
1. החייל יתמר טוחן יותר מידי שמירות 2. לאחרונה נראה כי נדפק קצת בראש 3. אבקש לשלוח אותו לטיפול קב"ן במידי 4. לידיעתך, וטיפולך בהתאם בברכה אלירן לוי רנ"ג מנהל פורום גלי עטרי

יהורמי

New member
אלירן היקר,

אכן ראיתי קב"נ במהלך שירותי הצבאי, אבל לא בנסיבות שאתה חושב עליהם... אני אספר את הסיפור בקצרה: במהלך הטירונות שלי בשבטה חטפתי היפותרמיה, המפקדים שלי היו בטוחים שאני עושה הצגות ושלחו אותי... לקב"נ... קב"נ הייתה בטוחה שאני עובד עליה והחזירה אותי לפלוגה, שם התמוטטתי והטיסו אותי באמבולנס לסורוקה. וזהו
להלן התשובה מיחידתי לרנ"ג אלירן. 1. בעיותיו של החייל מוכרות לנו 2. החייל שובץ בהתאם למגבלותיו הנפשיות, השכליות, המנטאליות והאינטלקטואליות. 3. החייל הופנה לקב"נ, אך מסיבה לא ברורה יצא הקב"נ עם פרופיל 21 מצה"ל 4. החייל מסיים שירותו בעוד חמישה חודשים וחצי (הערה: נוב' 02 כבוד!) ולכן לא תינקט שום פעולה נגדו 5. בברכה, אלוויס בן-דוד , סא"ל מג"ד בר"ד יר"ד בדרו"ם ספר"ד (נ.ב - כן, אני יודע שאלוויס בן - דוד זה השם של שייקה לוי ב"אסתי המכוערת", אז..?)

willo1

New member
למרות שזה כבר לט ממש

שירשור שיר אהוב.. קבלו תיקון השיר היותר טוב של יהודה הוא "מאחורי דלתות" (הוא גם נתקע לי בראש כל השבת)

למעלה