שיר אהוב.

flowr..

New member
שיר אהוב.

תגידו... מה השיר האהוב עליכם (נכון לעכשיו)? שיר שאני אוהבת וממליצה עליו הוא ``Falling`` של Lacuna coil. לא להקה מאוד מוכרת, אבל טובה בהחלט. (מישהו כאן מכיר אותם?..)

AshkA_

New member
נופלת

לא יודעת איך למה וכמה אך פתאום מצאתי את השיר הזה באחת הספריות שלי. מאוד מסתורי. במיוחד שקיבלתי אותו בערך בספטמבר, אך רק עתה נודע לי עלי קיומו ובכן, הוא באמת לא רע, חייבת לציין, קצת לא הטעם שלי אבל בהחלט לא רע

HilOneT

New member
רוני

זה פשוט שיר מקסים..וזה של דני סנדרסון אז בכלל..כל השירים של כוורת

Mind_Thief

New member
אם כבר lacouna

אז הכי אהוב עלי שלה זה to myself i turned אבל השיר בכלל הכי אהוב עלי ברגע זה הוא: Thom York and REM - Ebow the letter

עם הזמן...

דיי איבדתי את השיר הכי אהוב אני חושבת שלעולמי עולמים זה יהיה wish you were here של פינק פלויד

רותם ג

New member
אני די זקנה אני אוהבת

שירים ישנים משנות ה80 ותחילת ה90...גם אני אוהבת רוק עכשווי כמו בלינק וכאלה אבל אין כמו ה80...יו אני מזה זקנה!!!!

וואו!

לא האמנתי שאף אחד בעולם חוץ ממני ומנעל מכיר את הלהקה המצויינת הזאת (למרות שהם מובילים בטבלאות ב MP3.com). לקונה קויל הוציאה לאינטרנט שיר נוסף הנקרא: To myself I Turned. מאוד יפה. אני ממליצה לכל מי שלא מכיר לשמוע.

נעל

New member
קריאת פליאה נוספת(!)

בהמשך לתגובת מנלטארמה, או ליתר דיוק- לחיזוקה ולהעצמת הפליאה. מוזר, מאיפה כולם מכירים אותם פתאום? הם הוציאו סינגלים ל=MTV ולרדיו? מתי? לפני חצי שנה כשנעל סקרה ובדקה אצל אנשים שהיא מכירה אף אחד לא שמע עליהם. בכל מקרה, To Myself I Turned יותר יפה. הליווי קצת חוזר אבל יפה מאוד. נעל ;-)

לונה

New member
נורא קשה לי לבחור...

אולי i will survive. אולי as. אבל השיר שעושה לי תמיד מצברוח טוב כשאני צריכה זה nobody`s wife.

למעלה