שיר אהבה

• פותח הנושא RMS
  • פורסם בתאריך

RMS

New member
שיר אהבה

אני צריך איזה שיר אהבה נחמד של זמרת ג'ז טובה.. אולי דיאנה קראל או אלה פיצג'ראלד.. או מישהי אחרת.. למישהו יש המלצה?

דוייק

New member
אולי

my one and only love all the things you are בטוח יש ביצועים לשירים האלה של זמרות ג'אז טובות...

dintsur

New member
מממ.. הנה

cry me a river - ביצוע של שרה וון my funny valentine - המון ביצועים טובים i love u poggy - נראה לי ככה כותבים, זה מהמחזמר poggy&bess (בטח יש שגיאות כתיב), בכל מקרה קטע ענק, בביצוע אלה פיג'ראלד. when sunny gets blue can't we be friends - לא בדיוק מה שאת התכוונת, אבל הקטע שאני הכי אוהב בעולם! בביצוע של אוסקר פטרסון + לואי ארמסטרונג+ אלה פיג'ראלד let's do it - גם לא בדיוק מה שהתכוונת, ביצוע של דיוק אלינגטון ואלה.. once i loved - ביצוע של אלה וג'ו פאסס . יש לי עוד המון, אבל כדאי שאני אפסיק לפני שזה הופך להיות בלאגן.. דין.

lullaby of birdland!

הוא שיר אהבה, אבל בלי להיות שבוי בסטריאוטיפ "שיר אהבה". חוץ מזה שיר ממש טוב. מומלצים הביצועים של שרה וון ואלה פיג'ראלד.

KindOfBlue

New member
יש לי

הכי הכי יפה I'm a fool to want you של בילי הולידיי ותיקון קטן להמלצה שהופיעה קודם I Loves you Porgy זה השם המדוייק (נינה סימון)

n i v m

New member
לאחרונה נגליתי

לזמרת NORA JONS ושמעתי ג'אז ברקע...יש לה כל ממש יפה

m o r i n k a

New member
מה שעולה לי כרגע...

I MISS YOU SO dianna krall etta james STORMY WEATHER billie holiday joni mitchell NIGHT AND DAY etta james IF I HAD YOU etta james & charles brown dianna krall dean martin AT LAST lou rwals & diane reeves LETS DO IT eartha kitt dianna krall dinah washington זהו ...:)

FABER

New member
.

stacey kent - close your eyes או bewitched,bothered,bewildered של אותה זמרת שהיא אחת מהאהובות עלי בזמן האחרון

RMS

New member
תודה לכולם

בסוף בחרתי את I Loves you Progy ואת Let's Fall in Love וצרבתי לחברה שלי עם הקדשה נחמדה.. היה אחלה

למעלה