שיר אהבה

@tagel

New member
שיר אהבה

``אל האהבה`` / רוך אל האהבה, אולי תשלח בי חץ אחד אל האהבה, תראה אני לבד אל האהבה, מתי כבר תתבונן בי אל האהבה, מתי יבוא תורי אל האהבה, הן לא אוכל יותר לנשום ללא מגע ידך אל האהבה, נו מה זה בשבילך עוד חץ אחד אל האהבה, נו מה זה בשבילך עוד חץ אחד אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אל האהבה, אולי תשלח בי חץ אחד מתי תשלח בי חץ אחד לו רק תקשיב לתפילתי הן לא אוכל יותר לנשום ללא מגע ידך לא אוכל יותר לנשום (אם לא אהבה אז מי אנחנו) לא אוכל יותר לנשום ללא מגע ידך אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו מאחלת לכם את כל האהבה שבעולם תגל שאוהבת אתכם

dafna l

New member
תגל יש לי דיבור איתו

מבטיחה לך הוא ישלח חץ ויגיע אליך לכולנו מגיע לאהוב ולהיות נאהבים גם לך יקרה כבר הולכת לדבר איתו

יערית

New member
אולי עד ה...

14 לפבואר יום האהבה הנוצרי עוד ישלח חץ אהבה אליך, או לפני כן ,ורק תעשי טובה.. אם אכן נשלח לך חץ אהבה ,יש פה עוד כמה שירצו חיצים שכאלה,אז אם קצת פרוטקציות בקשי גם בשבילם. אני כבר מחוברת לאהבת חיי בכל רמ``ח אבריי, מתנה משמיים קיבלתי, לא רוצה יותר... אבל יש הרבה אחרים ,שבלילה בשקט בשקט, מתפללים לקצת חום ואהבה. אז תגל נראה אותך... יערית.

tairon

New member
תגלייייי...ועוד החץ יגיע..

בקול תרועה יכבוש כל חלק יעשה עינים לנוצצות יביא חום גדול פנימה התרגשויות ..פרפורי בטן.. והעיקר זה שהוא לא פוסח על אף אחד אז גם לך צפוי החץ להגיע DONT WORRY BE HAPPY

למעלה