שירת הסטיקר

אוי ואבוי

זה ממש גרוע, אין קשר לקצב וזה ממש טיפשי... אלא אם לא קרה משהו שלא הבנתי...

Shani276

New member
"העמוד שחיפשתם לא נמצא,NRG".

מלא תוכן

Shani276

New member
יאללה מה זה,

משיר אחד נהייתה פה מלחמה בין ימין לשמאל?הגרסה שלו גרועה לגמרי
, ואפשר לחשוב,נו באמת.הכל בגלל כמה סטיקרים,שאם אני לא טועה לא אחד/כמה מחברי הדג נחש חיברו. נמאס לי כבר מהצביעות הזאת לגמרי.אני אישית ימנית,אבל נמאס לי שכל ימני שני רוצה לצאת נגד השמאלנים ולהרוג כל דבר שזז.רוצה להיות ימני?סבבה,דעה שלך.אבל אני מאמינה יותר מכל דבר אחר שכולנו עם אחד וממש לא משנה לי מי ימני או שמאלני,מי שחור ומי לבן,ומי דו מיני או אמבה חד-תאית. בסופו של דבר כולנו עם אחד ומי שלא מוכן לקבל את זה..[אממ..
]

FunkyGiraffe

New member
פסס

"ואפשר לחשוב,נו באמת.הכל בגלל כמה סטיקרים,שאם אני לא טועה לא אחד/כמה מחברי הדג נחש חיברו." ציטוט מההודעה הקודמת שלך

Shani276

New member
אז כנראה לא הבנת את העניין,

בתגובות על הגרסה הצולעת הזאת היו לא מעט דיבורים על כך שהדג נחש שמאלנים וזה ממש לא בסדר מצידם שהם כביכול שמו בשיר 2-3 סטיקרים של השמאל ורוב הסטיקרים הם של הימין. על זה דיברתי.אנשים לא מבינים שהדג נחש עושים הפרדה ברורה מאוד בין הדעות הפוליטיות שלהם לשירים שלהם ומשתדלים כמה שיותר שלא לערב דעות בשירים שלהם.אנשים נוספים גם משוכנעים שהשיר נוקט עמדה ותומך בימין/שמאל[כי זה ממש לא משנה עכשיו..],בעוד שזה בכלל לא ככה.הם גם שוכחים שאת השיר חיבר דוד גרוסמן.אז אולי לא הייתי ברורה,אולי באמת הייתי צריכה לקשר את המשפט הזה לתגובות האנשים על הגרסה הזו לשיר,אבל הנקודה היא שדיברתי על התגובות של האנשים.על הגרסה עצמה אני לא אפרט ואומר במילה אחת:צולע.

וואו

הטבחים ממש מגניב, התאימו את המילים לקצב, לא כמו שאני יכול להגיד על האחר ששמו ממעריב שהוא כמו הראשון, ממש גרוע ולא קשור... אבל הטחבים מצחיק :0

../images/Emo21.gif

(בא לי צ'יזבורגר בטירוף שלנו, ההתמסחרות משתלטת..חחח) אז הגיע הזמן לביקורת שלי - א. שירת הסטיקרים סטייל צבא - דרעק, מה לעשות, פשוט דרעק... ב. שירת הטבחים - חמוד בעליל, אבל טיפה מתיימר מידי להוכיח שהוא פארודיית שירת הסטיקרים- בקיצור חמוד ואני סתם קטנונית..חחח ג. עידו, לא הצלחתי לראות את הלינק שלך... יום טוב :)

למעלה