שירת הים....

שירת הים....

1 ורבע בלילה.... אני,הדיסק מן,סיגריות מאתמול ששכחתי שנשארו לי,ובקבוק דיאט קולה. התיישבתי על הדשא שצופה לים,מביטה אל הגלים שמשתקפים אליי,זמן טוב למחשבות,להגיגים,לכל מה שעולה ולא יכול לפרוץ החוצה כשהכל הומה מסביב. כ"כ רציתי לתת למחשבות האלה לפרוץ,לנקות אותי, להרגיש את השיחרור שאחרי, את הטוהר,ולא הצלחתי. הבדידות,והפחד העיקו עליי. רציתי לדבר למישהו ולא היה מי שיקשיב, רציתי לצעוק לעולם,ולא יצא לי קול.רציתי לחוש וחושיי נעתקו. רק את שירת הים שמעתי,את רחש הגלים המרגיע. אירוני...כמה הים סוער ומרגיע. איך הים יכול לקחת חיים ולהיות קטלני ולתת שקט נפשי לאחר. קמתי משם,אחרי רבע שעה,חנוקה מדמעות,הלומת רגש געגוע,ונפעמת משירת הים. אך לא מרוקנת, עדיין טעונת מחשבות שמסרבות לפרוח מראשי. העמסתי את עצמי ונסעתי משם.... הדיסק מן עוד מנגן לו את שירת הים....CUANTO DE MAR!.... קרן,האמת היא האמת...היא הדבר הנכון אבל היא לעיתים כואבת,ושורפת,! אני מרגישה את הכאב הזה בוער בי תודה לך חברה שלי, על הכל.... אוהבת אותך מאדדדדדדד מאדדדד אורלי

פלג^ר

New member
אהבתי והזדהיתי חמודה.אור לי ולכל

בנות ישראל.יו אני נרדמת עייפה.האמת האלוהות והיופי הפנימי.מוניק

לונה..

New member
את רוצה לדעת משהו???

בפעם הראשונה שקראתי את ההודעה שלך לא היו מילים ולא ידעתי מה לענות. במשך היום הספקתי להיכנס לכאן עוד 3 פעמים ועדיין לא ידעתי מה לומר. עכשיו זו הפעם החמישית... שאני פה ולשם שינוי יש לי משהו להגיד...אני חושבת.. אני לא מאמינה שיש לך שמצ של מושג כמה אני אוהבת ומעריכה אותך כאדם, וזה הכי מוזר ובלתי יאומן כי אני מכירה אותך בקושי שבוע.. ועוד מה גם שלא ראיתי אותך מעולם... אבל זה פשוט ככה. לא יודעת איך להסביר לך מה הרגשתי כשקראתי את ההודעה הזאת.. היא הייתה פשוט.... לא יכולה להסביר... לא יכולה להביא למילים את מה שהרגשתי.... הייתה איזושהיא צביטה מוכרת, שאני בטוחה שכבר חשתי בעבר.. ומעבר לזה... אני בטח מבלבלת אותך עם הקשקושים שלי... אני בעצמי מבולבלת... בכל אופן מתוקה שלי.. אני רוצה שתדעי שלמרות שאנחנו מכירות מעט מאוד זמן אני מתה עלייך ושתדעי שאם פעם תצטרכי משהו.. ולא משנה מה.. תזכרי שאני רק במרחק שיחה טלפון אחת קטנה...ושאם אוכל לעזור ולו רק בדבר אחד קטן, אני כבר האדם המאושר ביותר בכדור.... <רגשנית נהייתי פה.. הא?> וזהו, בעצם.. אני כנראה כבר אראה אותך בצ´אט היום בלילה.. ואז אולי נדבר.. אוהבת המון המון, לונה, המלעונה שלך!

לונה...... מלעונה שלי! ../images/Emo23.gif

תרשי לי להגיד לך שריגשת אותי... כל מה שאמרת עליי...תגידי לעצמך...כי את זה אני ואני זה את וכולנו זה הכל... כולנו ככה,כי כולנו שווים. נשמה שלי,אני אוהבת אותך , שלך זמרת בארים

קרן^

New member
זמרת ../images/Emo23.gif חברה שלי.....

אני מקווה שייצא לי בקרוב להעביר פה את מה שיש ... (את יודעת כבר) איכשהו אבל מה שרציתי לומר לך, זה: חזרת! חזרת הבייתה...... |חופש|
אוהבת קרן

מלאכית שלי,

"כמה טוב שבאת הביתה...כמה טוב לראות אותך שוב...כמה שטוב אתה כבר כאן.." זו בדיוק ההרגשה,HOME SWEET HOME ואת מה שיש לך להעביר,אני כבר הרגשתי,ועודני מרגישה שעה שעה,רגע רגע כל הזמן.... תודה קרן,על שהחזרת אותי הביתה,אל אותה הרגשת אושר ששכחתי לפעמים מה היא ועכשיו אני לא יכולה לשכוח אוהבת אותך מאד זמרת בארים

קרן^

New member
תודה?

מה תודה? תתפשטי!!!!
חחחחחחחח סתם זה את נשמה שלי.. את בעצמך..... טוב, את יודעת כבר... אנחנו שומרות על הרוטינה הזו... עד שיעבור לנו, ונתרגל גם לדבר אחרת... אז בינתיים..... למען ה"נורמה" - ב~ב~ק~ש~ה ו~א~י~ן ~ב~ע~ד מ~ה הכל בכל זאת היה בך מלחתחילה..... תודה שבאת! אוהבת
קרן

אני לא מתפשטת בפומבייסט

רק בפרהסיה...... מה תודה שבאתי? תביאי לי לשתות...מהר...לפני שאני מתעלפתתת! תודההההה<ואל תעני "אין בעד מה"> מתהההה עלייךךךךך זמרת

למעלה