גם אני לא אוהבת את ארה"ב
י ילד סינטטי כבוי New member 18/8/03 #24 אני לא אוהב את ניו יורק... היא גדולה לי מדיי ,רועשת והכול שם חייב להיות בגדול ...
A AnGeL DoLlY New member 18/8/03 #15 ארה"ב והולנד ../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif ארה"ב- אני חצי בריטית והולנד כי הייתי בה וזו ארץ מהממת עם אנשים נחמדיםם
ארה"ב והולנד ../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif ארה"ב- אני חצי בריטית והולנד כי הייתי בה וזו ארץ מהממת עם אנשים נחמדיםם
Z zvozda4ka New member 18/8/03 #17 שמתם לב ש... כולם כמעט אוהבים את לונדון... עיר מושלמת,יפה,מקסימה,מדהימה,מגניבה......להמשיך?
P Prof. James Potter New member 18/8/03 #19 אולי נעשה שם מפגש פורום?../images/Emo3.gif ../images/Emo16.gif
I Iceboy New member 19/8/03 #26 ריקאוויק בירת איסלנד הארץ המדהימה ביותר בעולם. האנשים הכי מקסימים בעולם. האיסלנדיות הכי שוות בעולם. אחרי הצבא ישר לאיסלנד.
ריקאוויק בירת איסלנד הארץ המדהימה ביותר בעולם. האנשים הכי מקסימים בעולם. האיסלנדיות הכי שוות בעולם. אחרי הצבא ישר לאיסלנד.
מ מטייל עם סנאים New member 20/8/03 #31 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמסכים לגמרי.
Z zvozda4ka New member 20/8/03 #33 אנגליה........./images/Emo99.gif חחחחחח... סורי שאני מעצבנת אתכם בסיפור הזה....סורי!
Z zvozda4ka New member 20/8/03 #35 ורשה?פולין? הכל טוב? קרה משהו שאתה רוצה לספר לנו,חמוד? אם אתה צריך עזרה אנחנו פה.....אתה יודע.....
A AcesHigh New member 22/8/03 #42 מה הבעיה? אני לא חושב שיש לך את הזכות לערער על הדעה שלי.... הייתי שם, אני לא מדבר באוויר, המקום מצא חן בעיני ואני לא מתכוון להצטער על כך!
מה הבעיה? אני לא חושב שיש לך את הזכות לערער על הדעה שלי.... הייתי שם, אני לא מדבר באוויר, המקום מצא חן בעיני ואני לא מתכוון להצטער על כך!
S srol1234 New member 21/8/03 #38 אין כמו ישראל!!!!!!! לא יעזרו פיגועים לא יעזרו מלחמות לא תעזור קריסה כלכלית לא תעזור זוהמה ישראל הייתה נשארת ותהיה המדינה היפה ביותר בעולם
אין כמו ישראל!!!!!!! לא יעזרו פיגועים לא יעזרו מלחמות לא תעזור קריסה כלכלית לא תעזור זוהמה ישראל הייתה נשארת ותהיה המדינה היפה ביותר בעולם