שירשור..:

eviv

New member
הנה עכשיו אני../images/Emo70.gif

המדורה היתה בסדר אבל יותר המנגל... עשינו מדורה עד שהיא נכבתה בערך בשש בבוקר... לא נסעתי אבל שמעתי שהיה יחסית ריק היה מאוד כיף הייתי עם חברה שלי והיו שם המון חברים טובים שלי אפילו עשינו מנגל אחר לצימחוניים שהיו ביננו... ואז לפנות בוקר הלכנו לטייל כמה חברים ומצאנו הרבה בשר אצל אנשים שנתנו לנו עקב שובע שלהם ואז הדלקנו מנגל בעזרת ברנדי והיה סבבה בסכ הכל...

אז אצלנו היה ככה...

המדורה אצלי היתה מזה ענקית וכיפית נשארנו עד 6 וחצי בבוקר מלוכלכים ועייפים... אני לא נסעתי להר מירון (מה עושים שם?)

איילת כ

New member
../images/Emo117.gifאצלי

המדורה עם השבט נגמרה בשעה 12 כי כולם הלכו למדורה של המכינה. ואח"כ חלק הלכו לרמ"ש (רמת שרון) אבל לא הלכתי למכינה כי לא היה לי מה לחפש שם. אז אני ועוד חברה שלי נסענו לישון אצל חברה אחרת, והשכרנו את הסרט "זהות שאולה" אבל אני נרדמתי באמצע... ובבוקר ראיתי את המשך של הסרט וזה סרט טוב. בבוקר הסתובבנו על החוף, ומשם חזרתי הביתה ונרדמתי עד השעה 8 בערב. וכך עבר לי כל היום. בקיצור היה ממש כיף...

LadyTitania

New member
תגובה לשירשור... ../images/Emo8.gif

איך היו המדורות? כמו שאני חושבת שציינתי קודם - די מסכן. לראשונה בחיי סיימתי מדורה בתוך שעתיים וחצי!!! - לא יאומן... סיימנו בעשר. למחרת אומנם נסענו צפונה אבל לא למירון. יש שם כ"כ הרבה אנשים שלא נראה לי שאני אלך לשם בל"ג בעומר בכלל.

למעלה