שירשור ...

deanet

New member
שירשור ...

מה היא המוזיקה שהכי שומעים באיזור שלכם ? ? ??

בישראל?

נחשו... אצלנו בביתש ומעים מזרחית(אייל גולן,יואב יצחק וכו) אני שומעת את הדיסק של המורדים לפעמים,ואח שלי שומע מוזיקה מלפני מאה שנה כמו וויטני יוסטון,מדונה,הול, וכו.... אבל באיזור? מאיפה לי? כל אחד שומע משהו אחר..

deanet

New member
אחי !

אתה מחיפה ?? אני כן וחיפה זה אזור של רוק ומטאל ...ויש כאלה שמתים על רוק ישראלי ..

FriendlyFriend

New member
המממ, סליחה התבלבלתי

באיזור שהיית בישראל זה היה פופ, פה הכל שונה.....הבנות אוהבות r&b והבנים אוהבים ראפ ורוק

אמממ...

אני גרתי באיזור חיפה (קריות) וזה לא כל כך איזור של רוק... אז נכון יש את הפריקים למיניהם... (אלה שהורגים חתולים כוססס אמא שלהם אני אתחיל להתעצבן פה עכשיו...) אבל לא כולם... יש דיי הרבה אבל זה כמו בכל מקום אחר... אני למשל חושבת שתל אביב זה יותר של רוק... האיזור של שנקין אלנבי כיכר המדינה וכו´... אבל זה לא אומר... בכל מקום זה כמעט אותו דבר... פה בסקוטלנד זה יותר הפופ ומוזיקת ראפ (נלי... וכל אלה...) הם ממש אוהבים את אטומיק קיטן (בריטיות...) ואת כל שאר הלהקות שהם מפליצים כל שבוע מפופסטארס... איך הסגנון לבוש אצלכם? אצלנו זה סגנון הסמרטוטים של אטומיק קיטן (שחלקם יפים...) והכובעים הצרפתים האלה וג´ינסים (דההה) וכל החולצות האי סימטריות והשיפון (שקופות כאלה...) בשרוול אחד... קיצור... אטומיק קיטן! אבל ככה.. האופנה חמודה מאוד... כל הרוקרים בישראל (ככה אמרו לי...) הולכים עכשיו עם האופנה של החצאיות סקוטיות... חחחחח איך צחקתיייי.....

BoR|S

New member
LOL

בקשר לחתולים, לא שמעתי על מקרים כאלה... מצד שני, כדאי לקרוא מידי פעם ידיעות חיפה, דברים מעניינים ורחוקים מן המציאות מוצאים שם... כל הרוקרים בישראל שטויות...

eb182

New member
איזה הורגים חתולים?

הפריקים שאני חושבת עליהם זה אלה שמתלהבים מזה שהם שומעים איירון מיידן

למעלה