שירשור OFF

lililulu

New member
חאאאתיך!!!!

הוא כזה חמוד הייתי מתה להיות אמא שלו חחחחח לאדעת למה... וואו! יש לבנות שם חתימה ממש יפות!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo207.gifוואי בנוות?!

קראתי בפורום הרישמי של הראל , שהמעריצות כל הזמן מחכות לו בחוץ וזה .. ואז כשהוא יוצא , הוא מחבק&מנשק אותן וזההההה . אימא'לההה , אם אני ייצא ויראה אותוווווווווו?! , אני בטוחחחחח יבכההההה כמו לא יודעת מההההההה , ויתחיל לגמגםםםםםםםםםם . אעאעאעאע , תעזרו ליייייייייי . :[ [ בתקווה שאני ייצא ויראה אותו כןןן?! [בעזרת ה'] ]

כחבות קטנות .

אתן בבית , נהנות לכן . ואני ? בביה"ס . לומדת

חחעחעחע

יש מצב שמבטלים לי שעתייייייים מתמטיקקקקקקה . יעיעיעייעיע :] חעחע
טוב בבבבבביי :]

יפהשלי

אני יודעת את זהה ואני בטוחה בזהה יפה שלי תודה על העידווד.. מתה עליךך כנסי לי לאייסייי פלייייייייייייס 343898030

../images/Emo41.gifחח כפרוני?! .

חפיף מאמי אל תכעסי . ויכול להיות שדילב צודקת .
בקיצור , אל תפתחי הודעות על כל שטות , כי את יודעת .. הפורום יכול לקרוס . ורק רציתי להגיד מש'ו ... יכולת לנצל"ש .

../images/Emo182.gif../images/Emo207.gifאעאע תכף יהיה לי שין!

והכל תודות לדילביק שלי!! תודה!! אוהבת אותךך :)
נשיקה|
נשיקה|
נשיקה|
נשיקה|
נשיקה|
נשיקה|
נשיקה|
נשיקה|
נשיקה|
נשיקה|
נשיקה|
אוהבת אותך הכי אחיי :)) אח"כ נאי ישים פה את המספר של השין כשיהיה סופסוף מוכן :))

../images/Emo182.gif ../images/Emo207.gifהשין החי ונושם בזכות

דיללב חחח: http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=567289 גיבו ליי אני רק היום בערב אוכל לכתוב שם הודעות :(( רק מעל 24 שעות ! שין זבלל חח סתם סתם :)) אוףף היום ומחר אני לא יהיה כאן :(( כי אני נוסעת לחרמון :)) אני אתגעגע :(( אבל זה יומיים ויעבור.. מחר בערב אני אכתוב פה ובשין שללי (וואי וואיי נראה לי אני יתמכר לשין הזה חחח )

למעלה