שירשור

koko2310

New member
הפרקים האחרונים אני יודע מה יהיה

אוקיי תקשיבו כולם אני מההפקה של הבורר ומי שרוצה לדעת מה יהיה בפרקים האחרונים שיוסיף אותי לאייסיקיו שלו 489731124 נשבע לכם יש לי את הפרקים ואני מההפקה!!

dor4000

New member
סיום העונה של הבורר

בפרק 11(פרק סיום העונה) המון דברים קןרים למשל פרסי יורה בחבר לשעבר של נועמי וגם חברו הכי טוב ואתם יודעים היא רוצה שרון יהרוג אותו אז הם נכנסים לאוטו של רון והולכים להחתים את החבר החדש של אמא של נדב ומביאים לו מכות והוא חותם בלי בעייה בניתיים ולדה לוקח את נדב לפרדס ואומר לנדב להתחיל לחפור ((((( מפני שנדב התנשק עם אירנה ואבי ראה זאת התחיל להביא לו מכות והיא אמרה לווו שהוא אחח שלווווווווווווווו ))))) אישתו של אבי עוברת את הניתוח ברגל ויוצאת שלמה ובריאה (((אבי נותן פקודות לולדה מחדר שלו אישתו))) ורון לוקח את החבר של נעמי לחניהה ושם הוא מתחיל להתחננןןן שלא יהרוג אותו והוא מתחיל לברוח באותו זמן נעמי מצללצלת ואומרת שהיא בהריון ולא להרוג אותו והם מתחילים לנסועה לבת חולים מפניח שרון כבר ירה בנתיים נדב מבקש רחמיים בתוך הבור ואז משום מקום בא ברוך ויורה בולדה והא נופל לתוך הבור ומתחילים לשים עליו את החול ובאמצע יש לולד פלפון אז אבי אומר """" שמישהו יענה ושיגיד שהוא לא זמין יותר """"" אח של ברוך מבקר ורוצה 2 מינליון אבל ברוך שם לו כפה יגאל הנאצי אומר לאח של ברוך להביא את ברוך למועדון של האחים קולובלה ואח של ברוך פתעם אומר שזאת מלקודת ברוך מצאי אקדח ואומר לו שידבר.......... בערבב שימיי נכנס לבית של ברוך ברוך שואל אם הוא רוצה לאכול ושימי אומר """יש לך דש מיגאל הנצאי שימי הוא לא כוסית שימי הוא רוצח 3 יריות נשמעות וברוך נופל אוו נעמיי צורחת אוו אישתו לא יודע ומה שכן מעשמים את קוקי ברצח של משה גיפה

מי שרוצה לדעת איך הבורר יגמר שיכנס:

טוב אז בתור אחד שראה כבר את כל הסדרה אז בסצנה האחרונה שימי אנג'ל יורה בברוך אסולין ובכך הורג אותו. ברוך נופל לבריכה ואשתו צועקת וזהו , העונה נגמרה. אך לפני זה המשטרה מסכמת עם קוקי שתעזור להם להפליל את משפחת אסולין ובכך היא הופכת למעין עדת מדינה . ולדה נרצח על ידי ברוך אסולין. רון הפרסי יורה כדור לאיציק סאסא בגב ולוקח אותו במכוניתו לעבר בית החולים , כשהם בדרך נעמי כפית מצלצת לרון הפרסי ואומרת ל לא להרוג את איציק מפני שהיא בהריון ממנו. עוד לפני זה איציק ורון הולכים לאיים על ישראל - חברה של אמא של נדב שיתרחק ממנה ושיחתום שהוא משלם את החוב. ודבר אחרון, ברוך ואח שלו משלימים, רבים ועוד פעם משלימים. הא כן ונדב נשאר בריא ושלם. ולדעתי העונה הבאה תהייה עונה שבה יתנהל מאבק בינו לבין אבי הטחול על ניהול האימפריה. "יש לך ד"ש מיגאל הנאצי , (בום - כדור אחד בבטנו של הבורר) " " מי לא מסוגל להרוג , הא יא מנייאק ?! , (בום - עוד כדור אחד בבטנו של הבורר והוא עף לבריכה ) " הדיאלוג האחרון לעונה הזאת. מספר אייסיקיו : 194957583

itai46

New member
אחי חצי מהאנשים פה ראו את הפרקים

האחרונים של הבורר.... בכל אתר הורדות יש את כל הפרקים.... אז גם אם אתה מההפקה זה לא ממש רלוונטי...

אתה האדם המיליון ש...

כבר רושם פה מה היה באותו פרק... יאללה חלאס הבנו.... כבר ראינו את הפרק הזה לפני שבועיים [אני בכל אופן] וכל העולם כבר מדבר על זה.. תתחילו להסתובב קצת בפורום לפני שאתם פותחים הודעה מסוימת כי אולי מישהו כבר הקדים אותכם.. די לחפור פה כל פעם על אותו נושא.. הפורום הזה כבר ניהיה ספאם רציני !!!! אז אני אומר שוב.. כולם יודעים אבל כוווווווווווווווווווווווווווווווולם יודעים כבר מה יש בפרק האחרון !!!

chingoya

New member
בסביבה שאני גר בא אף אחד לא רואה את זה

לא שמעתי אף אחד מדבר על הסדרה זו. בכל מקרה אתמול ראיתי את הפרק האחרון ונראה לי שזה די שואב השראה מפה ומשם ולא ממש מקורי. מה שקורה בפרק האחרון לא נותן הרגשה של שלימות, כאילו חסר משהו. זה לא מתסיים בצורה הכי חלקה, חסר יותר מדי.

כנ"ל גם אתה לפי מה שרשמתי ל dor4000

אתה האדם המיליון שכבר רושם פה מה היה באותו פרק... יאללה חלאס הבנו.... כבר ראינו את הפרק הזה לפני שבועיים [אני בכל אופן] וכל העולם כבר מדבר על זה.. תתחילו להסתובב קצת בפורום לפני שאתם פותחים הודעה מסוימת כי אולי מישהו כבר הקדים אותכם.. די לחפור פה כל פעם על אותו נושא.. הפורום הזה כבר ניהיה ספאם רציני !!!! אז אני אומר שוב.. כולם יודעים אבל כוווווווווווווווווווווווווווווווולם יודעים כבר מה יש בפרק האחרון !!!

ניראה לך שהוא מההפקה? פחחח ../images/Emo6.gif

בחיים לא היו באים פה מההפקה ומציעים פרקים בחינם... זה סתם עוד משועמם שמתלהב שהוא ראה את כל הסדרה לפני סיומה ב TV. רק מה שכולם לא קולטים זה.... שכבר יותר מ 4 מיליון הורדות יש לפרק האחרון בכל אתרי ההורדות השונים, זה אומר ש 98% מהפורום פה, ומכל הצופים כבר ראו את כל הסדרה. בכל אופן, אני לפני שבועיים כבר ראיתי את כל הסדרה.

אושRתי

New member
שירשור ../images/Emo58.gif

יש לזכור לשים
בנושא של ההודעה . גולשים אשר לא ישימו
בנושא ההודעה ימחקו ויקבלו אזהרה.

ורדוש XD

New member
../images/Emo58.gif

ממ.. אוקיי אני ממש לא בטוחה אבל.. אמרו שתהיה הפתעה בעונה השניה כבר בפרק הראשון אני מאמינה שברוך -->הבורר לא מת.. שמעו.. אי אפשר לעשות עונה שניה של הבורר בלי הבורר.. אין עליו.. באמת. תחשבו על זה.. מי עושה עונה שניה לסדרת טלוויזיה מצליחה בלי השחקן הראשי של הסידרה חח

כריש34

New member
לפי דעתי מה שאת אומרת אינו נכון ../images/Emo58.gif

לפי דעתי, הבורר ימות בכל זאת, הוא נורה ב-2 - 3 כדורים וגם נמצא מת בבריכה לפי דעתי בעונה השנייה אבי הטחול ונדב ימשיכו את העסק אולי אולי יכול לקרות משהו מטורף דעתי.

אני לא יודע למה, אבל....

יש לי תחושת בטן חזקה שהתסריטאי יחליט לתת לנו אותה בסוויץ' מטורף, ופתאום נגלה...ש..... עוז. הוא היורש! כי לא יודע למה, אבל שלושת הדברים שברוך אמר לו בפרק הראשון לפני הבר מצווה די מרמזים על "סיפתח" לפני העולם האמיתי של הבוררות. וגם עובדה שהראו את הקטע הזה בפרק האחרון כשהכותביות עלו ! כאילו זה רמז שעוז הוא היורש. השאלה, איך??
הוא כולה בן 13... נו טוב... צפויות הפתעות..

למעלה