שירשור

ALinuuushkA

New member
מצטערת על ההודעה החדשה

אל תהרגו אותי:) אבל אני צריכה את עזרתכן,עכשיו כשהרשמי לא עובד=\ שמעו..למישהי יש גרסה נורמלית של "שמחה"?כי כל גרסה שאני מורידה-יש לפני איזה דקה של סתם שטויות,ממש לא קשור לשיר. אני צריכה את השיר נטו..יש למישהי?? תודה מראש

בנות אני צריכה ת'עזרה שלכן..כנסו

טוב...אני במגמת תקשורת בבית ספר ונתנו לנו לעשות תוכנית שלמה על להקות בנים...ביניהם הגיימבויז...אני לא מעריצה אותם אבל אני חושבת שהם ממש ממש חמודים ונראים מעולה. בקיצור אני צריכה כמה שיותר מידע על כל אחד מהם...בעיקר על שרון ואושרי שאי אפשר להשיג עליהם כלום בשומקום.... תודה רבה על העזרה...כל מידע חשוב!!!! שוב תודה בנות!!!!!
השפנפנה השרוטה

זה ככה השיר

חחח השתי דקות הראשונות הם ככהההה ותעבירי קצתתת ותישמעי את השיר ואים שירר בליי הההתחלהה הזאת מקווה שעזרתי=]

מידע על אושרי ושרון

אושרי גר במושב מאור לאבא שלו קוראים פליפס ואמא שלו שושי שרון אני לא יודעת ממש אני יודעת שהוא גר במושב זיתן והוא היה גר עם סבתא ואמא שלוו עשיתי מה שאני יכולה בשביל לעזור לך

כנסי מאמי.....

את יכולה להכנס לאתר שלהם שיש למעלה את הקישור ואת את רוצה כנסי אלי לאייסי 332739593 ותשאלי חופשי מה שבא לך :)

ALinuuushkA

New member
הא..הבנתי,תודה

פשוט אני צריכה אותו לאמפי 3 שלי,ואני רוצה להכניס הרבה שירים ככל האפשר..אז לא מתאים ובגלל זה אני לא שמה וגם אי אפשר להעביר קדימה..=\

יש לי....כאילו באיזה אתר יש אותו..

אם את רוצה .... כניס אליי... 257591566 ואני ישלח לך.... מצאתי את זה באיזה אתר.... 14.2 > פגישה עם הגייםבויז... אשם ואושרי>> חיי

למעלה