שירשור

EminemGirl

New member
אליזבתתתתת

מאמי רציתי לאחל לך המון המון מזל טוב.. את חברה מדהימה..יש לך לב כזה טוב..חסרים כמוך בעולם! אמן שכל מה שאת מאחלת לעצמך ושאת כל המטרות והשאיפות שלך בחיים תשיגי! אוהבת המוןןן.......... שני:) נ.ב אני לא ממש בקיאה בפורומים בתפוז מקווה שכתבתי במקום הנכון, עימכם הסליחה.

כמה מלים על מצב הפורום

וליז סליחה שהשתמשתי לך בשרשור, אבל יש גם התייחסות אלייך (חוץ מזה שזו היתה ההודעה שהיתה הכי קרובה לי לעכבר..
) איך להגיד את זה בעדינות? מצב הפורום בכי ר-ע, לכל מי שעוד לא שם לב (יש כאלה??) לעניין. משעמםםםםםםםם פה רצח, אין שום דבר חדש, אנשים לא משתפים פעולה. אז נכון שלפי מה שבדקתי בפורומים אחרים מצבנו עוד יחסית טוב (לכו תראו מה קורה עם פורום ברי סחרוף של ידידנו הסייר הנודד, שאמנם הוא אחלה פורום אבל עד עכשיו לא הבנתי על מה הלכו שם מכות בקשר לפורום הרשמי והכאילו רשמי) ומצד שני, יש פורומים הרבה הרבה יותר מגובשים ופעילים משלנו (רק לקנא בחבר'ה של עמיר בניון).וזה מזכיר לי שפעם גם לנו היו חיים בפורום הזה.... עם הניתוקים שיש כאן,עדיין לא הצלחתי להבין לאיזה הפתעה אנחנו מחכים מרינה כבר כמה ימים וגם לא הבנתי האם לליז (להלן אליזבט- מה יש? שתרגיש קצת כמו מלכה, ממילא היא הולכת לשמוע "צליל שלשלאות מתכת" בקרוב...חחח) יש יומולדת אם היה לה כמה ולמה ואם כן למה אין שרשור מזל"ט בפורום (אולי כי אין מי שיכתוב? איזה יופי, מרוב בדידות התחלתי גם לענות לעצמי...), מפגש פורום עדיין לא מאורגן (להזכירכם חול המועד מתחיל כבר ביום שני וחלק מאיתנו לא יגעו במחשב עד יום ראשון בערב ולחלק אחר מאיתנו יש תוכניות (טוב אולי לא מרתקות כמו תוכנית הצמרת של אסף ----> לעבוד, אבל בכל זאת...) ואני עדיין מחכה לראות ניצני ניתוח של שיר. בסוף אני באמת אעשה את זה בעצמי (זה באמת איום, אגב) אם יבוא עלי השעמום המיוחל בחול המועד, אני פשוט אקח שיר של יודה ואנתח אותו (לא תראו דם),אולי זה ידליק כמה נורות של אינטלקט אצל החלק המועט (אך האיכותי אם כי מעט לוקה בנפשו) שעדיין נשאר כאן בפורום. בשמחות!!!!!

אני איתך גם בדעה הזו

התחלנו להסכים על דברים אולי באמת חודש ניסן הזה אנחנו ניגאל והמשיח בדרך אמןןןן

זה קורה הפורומים הכי טובים../images/Emo13.gif

תמיד ישנה תקופת "רגיעה" ו"צינון" זהו השקט לפני הסערה ואם יודה אכן יוציא סינגל בקרוב, בהחלט צפויה פה סערה בהחלט לא בסדר ולא תקין שאין פה שרשורי מזל טוב, המנהלת לטיפולך
סוף שבוע טוב וחג שמח וכשר

אלחנן אתה בטוח שגמרת עם האקונומיקה?

יום שלם לעבוד! ממש מעייף! אולי תנסה שבוע? שבועיים? זה מעייף זה? בכל מקרה, ה"שקט" התעשייתי בפורום הזה הוא בן מעל חודש לידיעתך ככה שזה כבר מוגזם ועובר כל פרופורציה של נורמל, אבל למה שאני אהיה משביתת שמחות? אני מקווה שדבריי נפלו על אוזניים קשובות ושאנשים יזיזו את עצמם ויגיבו כאן. אתה בא למפגש פורום?

יאוווו אני לא מאמינה אפרת

רק עכשיו הבנתי למה התכוונת כשאמרת "במילא היא הולכת לשמוע צליל שלשלאות מתכת

willo1

New member
שירשור ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

ליזי, למרות שממני כבר קיבלת מזל"ט ולמרות שזה כבר כמה ימים אחרי, ואולי כאן המקום להגיד לכולם- להירגע. לא היה שירשור מזל"ט כי כמעט הגעתי לבי"ח השבוע והרגשתי נורא, אז מותר לי לשכוח? מותר לי לא לכתוב פה כמה ימים? תודה. בכל אופן, ליזי יקירתי, מזל טוב לך. מאחלת לך חיים מאושרים

לליז משקיענית הפורום!!

המון מזל טוב לרגל יום הולדתך ה- 18 (?) מאחלת לך חיים טובים, ארוכים ומבורכים, שתביאי הרבה אור למי שאת נמצאת לידו ושגם הסובבים אותך יאירו לך פנים לכל אשר תפני! בהצלחה בה-כ-ל! ממני, מורתך לכלא "שפירא" (נכון ככה פעם היו רושמים בספרי זכרונות??) אסירה מס. 6 מאחלת לך שנה שחרור טובה וכאלה..ככה היה אצלנו כשגמרנו את בית הספר) אפרת

חחחחחחחחח

יאוו אפרת את הורגת כן זה -18 אממ ואנחנו באמת קוראים לבית הספר שפירא כלא שפירא תודה רבה לכולםם

irit500

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבב

עד 120!!!!!! וכל האיחולים הרגילים....

למעלה