כמה מלים על מצב הפורום
וליז סליחה שהשתמשתי לך בשרשור, אבל יש גם התייחסות אלייך (חוץ מזה שזו היתה ההודעה שהיתה הכי קרובה לי לעכבר..
) איך להגיד את זה בעדינות? מצב הפורום בכי ר-ע, לכל מי שעוד לא שם לב (יש כאלה??) לעניין. משעמםםםםםםםם פה רצח, אין שום דבר חדש, אנשים לא משתפים פעולה. אז נכון שלפי מה שבדקתי בפורומים אחרים מצבנו עוד יחסית טוב (לכו תראו מה קורה עם פורום ברי סחרוף של ידידנו הסייר הנודד, שאמנם הוא אחלה פורום אבל עד עכשיו לא הבנתי על מה הלכו שם מכות בקשר לפורום הרשמי והכאילו רשמי) ומצד שני, יש פורומים הרבה הרבה יותר מגובשים ופעילים משלנו (רק לקנא בחבר'ה של עמיר בניון).וזה מזכיר לי שפעם גם לנו היו חיים בפורום הזה.... עם הניתוקים שיש כאן,עדיין לא הצלחתי להבין לאיזה הפתעה אנחנו מחכים מרינה כבר כמה ימים וגם לא הבנתי האם לליז (להלן אליזבט- מה יש? שתרגיש קצת כמו מלכה, ממילא היא הולכת לשמוע "צליל שלשלאות מתכת" בקרוב...חחח) יש יומולדת אם היה לה כמה ולמה ואם כן למה אין שרשור מזל"ט בפורום (אולי כי אין מי שיכתוב? איזה יופי, מרוב בדידות התחלתי גם לענות לעצמי...), מפגש פורום עדיין לא מאורגן (להזכירכם חול המועד מתחיל כבר ביום שני וחלק מאיתנו לא יגעו במחשב עד יום ראשון בערב ולחלק אחר מאיתנו יש תוכניות (טוב אולי לא מרתקות כמו תוכנית הצמרת של אסף ----> לעבוד, אבל בכל זאת...) ואני עדיין מחכה לראות ניצני ניתוח של שיר. בסוף אני באמת אעשה את זה בעצמי (זה באמת איום, אגב) אם יבוא עלי השעמום המיוחל בחול המועד, אני פשוט אקח שיר של יודה ואנתח אותו (לא תראו דם),אולי זה ידליק כמה נורות של אינטלקט אצל החלק המועט (אך האיכותי אם כי מעט לוקה בנפשו) שעדיין נשאר כאן בפורום. בשמחות!!!!!