שירשור

שירשור../images/Emo32.gif

צריכה עזרה דחוףףף אוקיי אז ככה יום רביעי חמישי יש לי טיול שנתי ואני לא אוהבת להיות לא מוכנה ונשאר לי יום אחד לקנות מה שצריך כי יום שלישי בחירות ומיד אחר כך יש לי טיול .. אז אני צריכה עזרה מה לקנות
מה להביא
רשימה בקיצר
טנקס לכול מי שיעזור וזה ממש דחוףףף

sHiRa De LoCa

New member
מנות חמותת!

המון המון מנות חמות! האוכל באכסניות תמיד מעפן! תיקני איזה 6 מנות חמות ואנלא מגזימה!

נויוש131

New member
צודקקת ! ../images/Emo107.gif../images/Emo192.gif

היינו בטיול שנתי.. והאוככל
בעע ! גועעל נפפשש.. !

אממ...

מים חטיפים כמובן!! אוכל ככה בקטנה מנות חמות שתייה בכללי -שוקו מיצים וזה.. אם זה לכמה ימים אז: בגדים להחלפה 2 זוגות נעליים נוחות{אם צריך} כובע..חחח תיק גב עם הרבה מקום פלאפון אמ פי 3 או דיסקמן...לשמוע שירים ולא להשתעמם..יש לי רעיון יאפה בשבילך...ככה אני עושה בטיול השנתי שלי עם חברות שלי...כולנו נהיה אותו חדר אז אנחנו מביאות רמקולים שפועלים על סוללות ומחברות אמ פי 3 ואז שומעים את השירים בכל החדר ביחד!!חח ועוד..חח שמחתי לעזור מואהה עדידוש

חחח טנקססס../images/Emo9.gif

כע חשבתי על זה אבל אין לי רמקולים .. אולי מישהי אחרת תביא
צריך עוד משו

אממ...לא יודעת צריך לחשוב על זה...

שמיכות שלא יהיה קר{השמיכות באכסניות גרועות!}חח תביאי תמונה של הבויז...שלא תתגעגעי...חחח

חחחחחחח רעיון טוב../images/Emo3.gif

אבל אני כבר זוכרת אותם אני יחשוב עליהם כל הזמן
ושמיכות אני מקווה שיהיו טובות
אני לא יסחוב שמיכה לשם חח אין לי מקום

טחח אתם מגזימות חחח

האכסניות ממש לא גרועותתתת תמיד לקחו אותנו לאכסניות טובות אפילו מקרר וכספת היה שם חח אשכרה מלון והיה פוחים.. והאכול גם היה טובב היה אורז ומוקפץ ושניצלים ועל האש מה שאתם רוצותת תלוי לאיזה אכסנייה את הולכת תכתבי את השם באינרנט תראי מה יצא לך

לפחות לכם יש בצפר עם תקציב

חח לנו יש בצפר עלוב ואנחנו ישנים באוהלים לא באכסניות
מאמי תקחי הרבה בטריות תמיד נגמרות בטיולים ו...לאדעת אין לי רעיון
תהנייי

OoנויoO

New member
את אומרת שאין לכם תקציב?!אם את היית

יודעת מה הולך אצלנו...

חחח אתם מדברות?!

אותנו בכלל לא מוציאים לטיול של יומיים! ומה התירוץ?!שאנחנו לא מתנהגים טוב מספיק בישביל טיול כזה..חח

למעלה