שירשור

בקשה נשמה

נראה לי היא נרגעה קצת.. עברה כבר איזה חצי שעה והיא לא פתחה שרשור חדש

Oshri siso

New member
חחחחחחחחח היא רשמה שמה ת'סיבה

בפורום ''זיהוי שירים'' עזבו חברה חזרתי בסוף אמא שלי יצאה אז הדלקתי שוב ת'מחשב חח אם היא תחזור אני מקסימום אכבה מהר ואכנס מתחת לשמיכה חח אמא שלי קצת מפגרת..היא לא תשים לב טוב אני חושבת על עוד זיהוי לשיר!!! ואחרי זה היא רשמה עוד אחת טוב לילה טוב אני עפתי.. ותודה ליעל ולשנייה כפרות עליכן.. למרות שאני כבר לא צריכה להתקשר לערוץ 2!!! בכל זאת תודה..כי גם ניסית לעזור אם אני אצטרך עוד שיר אני אבוא מחר מואה וחיבוקי לכל הפורום המעלף הזה. ביי! :) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח המצב שלה ?! מפחידדדדדדדדדדדדדדדדדד

חחחחחחחחחחח זה מה שהיא רשמה?!?!

אמאאאאאאאא היא מפחידה!!! חחחח עלק היא תכבה מהר ותכנס מתחת לשמיכהה חחח ווואייי איזה מג'נונההה מעניין בת כמה היא שאמא שלה לא מסכימה לה להשאר ערהה! נראה לי זה עובר בגנים לפי מה שהיא אמרה גם האמא מפגרת

Oshri siso

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

כןןןןןןןן זה מה שהיא רשמה שמה! מזה צחקתיייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחח עלק תכנס מתחת לשמיכה! איזה עמההההההה !!! חחחחחחחחח כן מאמי בקשר לאמא נראה לי זה באמת תורשתי....//=

חחחחח

חחחחח יואוו אני יושבת מול המסך ורק צוחקת!!! והיא עוד מתווכחת איתם שם שזה שיר וזה לא מפורמו איזה מעבולה היאא! היא צריכה לקחת את ההצעה שלך דחוף למרות שלא נראה לי שזה יעזור כי זה תורשתי חח רק ה' יכול לעזור לה

Oshri siso

New member
חחחחחחחח

רגע היא הייתה רצינית שהיא רצתה להתקשר לערוץ ולשאול פרטים על השיר?!!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פ-א-ק ! טיפול פסכולגי עכשיו עכשיו עכשיו ד=ח=ו=ף !! אני לא מבין מה היא רצתה בשיר הזה ...//= כיאלו היא אשכרה התכוונה לשבת בבית ולשמוע את זה במערכת?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא בוחרת 2? יופי לה... שתבחר 2 בבית! לא פה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היא ממש מפגרת!!!! נראה לי שאפילו פסכולוג לא יעזור לההה

חחחחחחחחח

חחח גם אני נקרעת!! הפיגור שלה חוגגגג עם הקוראסון בכלל!!! היא עוד שואלת אותנו אם אנחנו רוצים משוגעת זאתייי שה' יעזור לההה

yuliamir

New member
חחחחחחחחחחחחחח איזה מסטולה את

יש לי זיהויייייייייייי פצ'ה פיצ'ה קוריצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

נו בואו בנותתתתת בואו לשם

בואו ונראה להםם איזה חזקים אתם הגיים בויזז הופ הופ הופ בואו ונראה להם איזה חזקים אתם הגיים בויז שולטיםםםםםםםםםם

חחחחחחחחחחחחחחחח

לא רק אותם היא משגעת!! מה איתנו?!?! אני כבר השתגעתייייי

חחחח כנסו שניה =)

בפורום שהיא פירסה לקחו את כל ההודעות המפגרות שלה ועשו לה שרשור לבד חחח וואי איזה מדרובה היאאאאא http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=344&msgid=74563886 סתכלו והיא עוד מתווכחת איתם! חח מאיה נראה לי שהשעה שלך עברה לכי לישון חמודה

Oshri siso

New member
../images/Emo6.gifיאאלה שתלך לישון ותחזור מחר עם

רעיונות חדשים... להצחיק אותנו...

חחחחחחחחחח

רק שאמא שלה לא תתפוס אותה חח וואי היא מפגרתתת נראה לי כל הפורום שלנו ישן אפחד לא כותב הודעות =\

Oshri siso

New member
../images/Emo2.gifכן אה? נראה לי כולם פרשו //=

חחחחחחחחח אבל מחר יום חדש! היום היא סיפרה לנו על הקוראסון,על בחירות ל-2 .. מעניין מה מחר???

למעלה