שירשור

../images/Emo206.gif

יאמיייייי אני אוכלת קוראסון ופחזנייה כזו יאממממממיייייייייי קוראסון שוקלד כזה אממממממממייייייייי מי רוצה?? עם קולהההההה

hyhy2

New member
אנשיםםםםם דחוףףףףףףף

עוד פעם מזניחיםםםם אתםםם אותיי ככהההה?!?!?!?!? נווו שמישהווו יענה פהההההההה.......... ממצבבבבב?! לא הייתי כאן כל היום וגם שאני כאן אפחד לא פהההה... נו באמתתתתת אל תעשו ת'עצמכםםם אני רואה ששולחים עכשיווו הודעות לאנשיםם אחריםם אז מה בעיות שלכם לענותתתתת?! ממצב?! מה חדש?! דברו איתיייייייייייייייייייי בעייייי

ישראל בוחרת בגיים בויז..

מצפון ועד דרום ממזרח למערב עם חיוך גדול ולב מאוד רחב ישראללללללללללללללללללללל בוחרת 2 עידכונים ודיווחים וכל החדשות כל המדינה בידיים טובות חיים את השטח גרים באולפן תמיד במקום, תמיד בזמן ישראל בוחרת 2 - חדשות כחול לבןןן ישראל בוחרת 2.. כ-מ-ו-בןןןן

תחזיקו אותי.. אני קורעת אותה עוד

שניה' סעמק יקרוס לנו הפורום.. תחסמו אותה או משהו... ינעל אבוקייייייייייי

סורי :(

מבטיחה לא לפתוח יותר הודעות חדשות :( סולחות?? אוף דיי זה לא היה בכוונה.. פשוט כולם ממליצים שם על הדיימנדז.. רציתי שתבואו לעזור לי!

חחחחחחחחחחחחחח תראו מה היא רשמה

יש לי זיהוייייייייו מאיה לאב אושרי ו 23:02 | 25/03/06 מארץ נהדרת :) קוקוקוקוקוקו קוריצההההההההההההההההה קוקוקוריצההההההה גוצ'ה מורצ'ה קוריצהההההההההההההההההההההההההה

Oshri siso

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רגעעע איפה היא רשמה את זה?! פאקקקקקק נראה לי היא ברחה מבית חולים פסיכאטרי!!!

אוףף איתךךךך

כל שניה שרשור חדש! שיגידו שהם יותר טובות! נמאס לי כבר מזהה אנחנו יודעות שהגיים בויז יותר טובים וזהו!

אולי תסתמי כבררר

הרגת אותיייי אמאא מה עובר עלייך?!? תעשי טובה קחי את ההצעה של אושרי זה לא יזיק לך! פעם את אוכלת קוראסון פעם את בוחרת 2 ופעם כולם להצטרף לפורום הזה חח מילה שאת מפחידה

Oshri siso

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קוריןןןן את צודקתתת מזההההההה אבל תאמת? אני נקרעע פהה! המצב הקריטי שלה יכול להיות מפחיד! אבל תודו שזה קורעעעע לרואת אנשים כאלה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח הקוראסון?! הרג אותיייי

חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם הקטע עם הקוריצה חחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי פההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Oshri siso

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל רגעעעעעע איפה היא כתבה תקורצה הזה?!?!!?!? חחחחחחחחחחחחחח

למעלה