שירשור

liat tal

New member
שירשור../images/Emo32.gif

יבש פה לגמרי, ואין יותר מידי דברים חדשים כרגע על ניקול אז ככה: אתמול היה לי יומולדת 21, תאריך עברי- שאני יותר מתייחסת אליו, ואני חולה.. , בערב, אתמול, חברות שלי באו אלי הביתה בהפתעה עם בלונים, עוגה, מתנות וכ'ו... איזה חברות מדהימות יש לי!! היה כ"כ כ"כ כיף!! והן היו אצלי עד איזה 1 בלילה.. אחרי שדיברנו ודיברנו. וקיבלתי טלפונים מחברים טובים, אחחח זה כיף יומולדת! והיום- עדיין חולה, אמא חזרה לא מזמן מהעבודה עם מתנות! דובי ענק של פו, כרטיס ברכה ושמני גוף מללין- חנות שאני מאד מאד אוהבת! חחח שירה בטח כבר יודעת
, בריחות משגעים!!! אז עכשיו ההרגשה כבר יותר טובה! בעקרון כל שנה אני ואמא נוסעות לאן שאאני רוצה ליום שלם וקונים מלא מלא מתנות אבל השנה זה נדחה כי אני חולה, אז ניסע אחרי סוכות יום לפני שאני מתחילה את השנה השניה שלי באונ', חוץ מיזה הערב יש לי חתונה של קרוב משפחה שלי, מקוה להרגיש עד אז טוב יותר, וזהו- מוזמנים לכתוב כדי שהפורום לא יהיה כ"כ יבש שבוע טוב לכולם!!

GALCLASSA

New member
מזללללללל טובבבבבבבבב !../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב ליאתתתת ! שיהיה לך עד 120000000000000000000000 ותהני ביום הולדת שלך כי זה הכי כיף בעולם !!!! תרגישי טוב :) !!!

Lanni

New member
אתמול יומולדת אתמול יומולדת אתמול

יומלדת (עברי) לליאת |סורפרייז|

shiray

New member
מזל טוב לךךך!

אוףףף אני כזאת לא מעודכנת מאז שהתגייסתי... למרות שאני יחסית הרבה בבית (יחסית לבסיס סגור), עדיין פתאום כל התאריכים מתבלגנים בראש נורא נורא מהר... חחח אני זוכרת את ללין, ובאמת יש להם דברים בריחות מדהימים חחח. איזה כיף זה יום כזה עם אמא! פעם סבא וסבתא שלי לקחו אותי ליומולדת ליום שכזה, אבל זה היה די חד פעמי (מאז היו דרכים אחרות לחגוג... גם כיפיות- לא לדאוג חח). ולמקרה שאת עדיין חולה- תרגישי טוב!!!

liat tal

New member
תודה רבה!!

חחח ממש מדהימים!! השתמשתי קודם בול במה שאמא קנתה לי משם- ואחד זה פילינג לאמבטיה ממש ממש מעולה! ריח משגע ואח"כ המגבת פשוט נפלה ממני מרוב שהעור נהיה חלק, ואז את השמן שהוא מדהים!! וכן!! זה כזה כיף! אני מחכה לזה כל שנה, אמא עושה את זה איתנו מאז שהיתי בערך בת 9, אז השנה זה נדחה וכן, אני עדיין חולה, תודה רבה!

ערן1987

New member
טוב,לא באשמתי-יש איחור מטורף

אז מזל טוב!! אושר ועושר וכל הבלה בלה שמאחלים בימי הולדת

למעלה