שירשור

שירשור../images/Emo32.gif

קודם כל אני רוצה לבקש סליחה אם פגעתי במישהו
חולה עליכםםםם פורום מהמם שלעייי
ואם מישו נפגע שקראתי לו נעל אז זה היה רק בצחוק
ועכשיו כנסו לבלוג שלי
לפני שיתחיל יום כיפור רציתי לבקש ממכם סליחה שם
וגם שווה להיכנס לראות את התמונה המהממת של מיכלוש חחחחחח
יש צחוקים של היום גם
אולי יצא קצת מגילה אבל חפיף .. אל תקראו הכול אם לא בא לכם
.. אשמח מאוד אם תיכנסו ותגיבו
שיהיה צום קל לכולם
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=0022

כולםםםםםםםםם לפה../images/Emo110.gif

הזדמנות להגיד
אםם פגעתי במישו אני מצטערתתתתתתתתתתתתתת
תדעו שאני חולעליכםםםםםםםםםםם
כלללל כוולכככםםםםםםםםםם
גם על אלה שאני פחות בקשר איתםםםםםםם
שיהיהה לכולכםם גמר חתימה טובההההההההההההה
וצום קלללללללללללל לאלה שצמיםםםם
לאביו תמיייד
*אור אני יגיב בבלוג יותר מאוחר
*

natali2007

New member
חחח

איפה התמונות של מיכל?!?!? רק בשביל זה ניכנסתי!! חח סתםםםםםם אני ניכנסת כמעט כל יום לקרוא!!! חח (אבל איפה תמונות שלך ושל מיכל?) ופורוםם מהממם שליי סליחה אם פגעתי באחד מכם!! אני אוהבת אותכם הכי הכי הכי הרבה שבעולם אז סורי!!!!!

natali2007

New member
אההה חחח

אני כבר התלהבתי תמונותתת.ץץץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל בלוג מהמםם אורו'שש!!

natali2007

New member
יופיייי=)

אבל כשאני יחזור מההתכוננות למבחן בספרות חחח עוד חצי שעה אפילו פחות (נקווה) אז ביושש בנתיים

SimsY

New member
ארוויזיון מעבר לפינה 256

אומנם היום לא היה פרק - אבל שלשום לא יצא לי למסור לכם את תוצאות ההצבעה של אירועי הפרק ה-256 ולכן אני מנצל את העובדה כדי לעשות את זה עכשיו. בהתחלה חשבתי שזה כבר כלום לא שווה כי =מישהו פה אההם אהההם= הרס הכל עטף את כל הסדרה בעיתון של דגים וזרק לפח - אבל בהתחשב בעובדה שבפורום השיר שלנו אחרי סוף הסדרה קראתי את כל הספויילרים ויותר מ-60% מהם לא היו נכונים בכלל אני מוכן להאמין שאולי אותה ילדה לא יודעת על מה היא מדברת, ולכן לא הכל אבוד עדיין... בכל אופן - הניקוד של היום (של הפרק מלפני יומיים) רק חידד =עוד יותר= את המאבק על המקום הראשון בין אליאן לליאור - אחרי שהם היו מקום ראשון בתיקו ואחר כך אתמול אליאן לקחה את המקום הראשון לבד עכשיו =שוב= הם מקום ראשון ביחד - בתיקו 29 - מה אני יגיד - היסטריה!
. בכל אופן הנה תוצאות ההצבעה של פרק 256 : *הערה לליאור: למה ליאור שואל בלי סוף הלו הלו - הוא לא מסתכל על המסך מי התקשר? 2+ לליאור: על זה שהוא חושב פעמיים לפני שהוא נכנס לחתונה 5+ לדנה: שהיא דואגת ככה לליאור ואומרת לו שהוא צריך להלחם עם כל הכלים שלו 5- לאליאן: היא מנסה לעשות מכולם מפגרים עם איך שהיא דיברה עם שירלי על התאונה 3- לאליאן: אליאן מסבכת עכשיו גם את שירלי בפלילים * הערה לתמר: תזהרי ! למה תמר לא מסלקת את החנפן הזה לכל הרוחות הוא כמו כל סוחר סמים ממוצע? * הערה לאיילת: אז מה אם היא לא מסכימה שעדן תשאר? אמא שלה היא המנהלת היא קובעת. 4+ לעדן: הפגישה במפעל שהיא עומדת על שלה שהיא לא מוכנה שיקצרו את פירות ההצלחה שלה אחרי שהיא עצבה כל כך הרבה דגמים בשביל המפעל. 5- לאיילת: איילת לא מתנהגת בהיגיון - עסקים ורגשות לא הולכים ביחד, היא תביא להרס המפעל. * הערה לתמר: יש לי הרגשה שתמר תרדם ותבלבל בכדורים ותשים כדורים לא נכונים במקומות הלא נכונים או ש.... * הערה II לתמר: היא פשוט תגנוב כדורים מאבא של יואב - יותר חמור!!! היא תמכור לג'קי! 10- לתמר: החבר שלה סידר לה עבודה וככה היא בוגדת בו - ניצלה את טוב ליבם ותקעה להם סכין בגב - שתתבייש לה. 8- לאיילת: אני מבין שהיא כועסת אבל לגנוב ככה את העיצובים של עדן ? 6+ לאמנון: אמנון עומד במצב לא קל - ובינתיים הוא מתמודד עם זה טוב 4- לאיילת: כל מה שבמפעל שייך לי ? חתיכת כולברה ..... 4- לעדן: זה באמת לא היה יפה מה שעדן עשתה בקטע של אליאן וגולן 4+ לאליאן: אליאן תקבל את הניקוד הזה כפיצוי על הקטע עם עדן. 5+ לדנה: על גישת השלום של דנה. לשמאלכם אפשר לראות את לוח התוצאות מתעדכן בתוצאות העכשוויות והמותחות.....

למעלה