שירשור
..

מאיה הייתהאצל אדיר מילר

לא ידעתי שהיא הייתה שם בהתחלה במקרה ראיתי אדיר מילר חיקה את הגרפולוג אלון בן יוסף והוא התחיל לשירי שיר שלה אז הוא צחק על השיר אז פתאום מאיה אמרה זה לא מצחיק וגם ראיתי שכל כוכבי הפסטיגל היו שם והם שרו את שיר המאיה היא

אאאאאאלה אנשים מה קורה פה

10 ילדים הלכו לפגישה עם מאיה. כל אחד מצלמה של 36 תמונות ובלחץ ראיתי 20 תמונות יאאלה תתחילו להשים שנראה...

שתי דברים חשובים... (לי לפחות)

א- הכינוי שלי, גמדה מוטורפת, חסר כל טעם ותוכן נכון? תגידו לי את האמת, להחליף אותו...? ואם כן תנו הצעות... (קוראים לי דניאל) ב- פתחתי קומונה חדשה!!!!!!!!! שם הקומונה: אוהבי דיקוש.... הנה הקישור:

מיכאל162

New member
כמעט שבוע...

מאז המפגש וככל שעובר עוד יום נוסף כך גובר הגעגוע מעניין מה תרגישו ביום שלישי כשהשעון יראה על השעה 17:10 זה יהיה שבוע בדיוק מאז הכניסה של מאיה לחדר של אייל אוי כמה שנתגעגע....

היום בתפוז ../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif

הערב ב-17:00 יתארח מוש בן ארי בספיישל מיוחד של רדיו קול הים האדום. השידור יועבר live ב- blogtv. אתם יכולים כבר עכשיו לשרשר שאלות למוש בן ארי בפורום תכניות רדיו אילת.
ב-19:00 תתארח קורין אלאל live באולפן של תפוז אנשים, ותענה לשאלותיכם. אתם יכולים להשאיר לה שאלות בפורום מוזיקה עברית.
את שידורינו הערב תחתום מלי לוי- גרשון, שתענה לשאלותיכם live ב- blogtv של פורום אקזיט. השידור יחל בשעה 21:00. צפיה מהנה!

מי קושקוש? כפרה עליה זה אומר שהיא

"מומחית הפורום" לייק דההההה היא פגשה אותה הכי הרבה פעמים והיא המעריצה הכי גדולה שלהההה!!

אופס... שניה...!

חחחחחחחחח סתם דיקושלי (דיקוש שלי) חולה עלייך ואני באמת שוקלת לפתוח אחת כזאת... אני רק צריכה תמונה עדקנית ויפה (כמו כולן...) שלך

חחח אהבתיייי... אלק אוהבי דיקוש

יאא יפה.. את פותחת קומונה כזאת אני הראשונה שמה.. אבל תבקשי מדיקוש אישור למה נראה לי היא תאכל אותך בלי מלחח חחחחחחחחח אני מבינה את עצמי.. ודיקוש גם מבינה אותיייי חחחחחח

נו אמרתי לכם .. יש לי בעיה ..

אני מת לשים לכם כבר את התמונות אבל אני צריך להשיג חיבור למחשב ולפרמט אותו קודם .. אז זה יקח קצת זמן .. אבל מה עם כל חברה האחרים ?

מקסימים שליי ..

יצאו לי תמונות מדהימותתתת שיווו ואני בעצמי לא האמנתי יצאו לי 81 שזה די הרבה אבלל יש לי בעיה קטנה מרוב שהם איכותיות אני צריכה לכווץ כל תמונה בנפרד וזה המון עבודה אז תחכו בסלנות בקרוב אני ישים את כולםם תמונות מדהימות שיוווו....

k a b o o k

New member
שירשור ../images/Emo32.gif..

שרשרו לפה דברים שלא קשורים למאיה
, או דברים שקשורים אך לא צריכים פתיחת הודעה חדשה. יום טוב

למעלה