מחר יש לי חזרות מחר של מחזה שכתבתי ואני מתרגש מזה יש לי פרפרים בבטן לקראת מחר בערב אני מופיע בחוג לדרמה שאני לומד בפ"ת ואני ממש מקווה שילך לי בחזרות ובהופעה בערב ואני יספר לכם איך היה שאני יחזור משם ויגיד לכם איך היה לי בחזרות ואשמח לעידוד מכם ולשמוע מכם... אז יאללה לילה טוב ושקט שיהיה לכם ממני באהבה וביי, יאיר וילרפורט השחקן מתחיל והבחור שאוהב את רוני דואני ואת אחותה יעל..
מחר יש לי חזרות וההופעה בפני חברי החוג לדרמה ואתם תדעו מחר בערב איך זה היה ועל מה מחזה אני יגלה לכם מחר זה הפתעה בשבילכם ובשביל רוני דואני ולאחותה יעל אז תחכו עד מחר בערב אחרי החזרות אני יספר לכם הכול אז נתראה מחר בערב פה או בצ'אט של תפוז בחדר של קשת אהיה שם תגיעו ואז תדעו או פה או שם ... ביי בנתיים אוהב הרבה ומת עליכם. יאיר וילרפורט המעריץ של רוני ושל יעל דואני .
היה לי היום שיחות בקשר להפקה של מחזה שכתבתי ויש לי תאריך להופעה במתנ"ס רמת ורבר בפ"ת בתאריך30.03.04 הופעה לחברי החוג לדרמה ולכם יהיה אחרי פסח .... אם אתם רוצים לפגוש אותי באמת תתכוננו למפגש איתי אחרי פסח הולך להיות גדול ומעניין מאוד אפילו אני מזמין אישית את רוני ויעל דואני למתנ"ס רמת ורבר להופעה אחרי פסח ראו בהזמנה אישית לכל אחד ואחת מכם לבוא ולראות אותי מופיע אז תאחלו לי בהצלחה עם המחזה אז אתם כבר תדעו מה הולך לקרות אחרי פסח או אפילו לפני פסח בחוג לדרמה שאני לומד . רק שתדעו אני שוקד על עוד מחזות וסיפורים מהחיים וכל הזמן כותב ולומד.. על משחק ובימוי. בייי יאיר וילרפורט.