שירשור

מחפש מישהו שינהל איתי את האתר!

אנשים מה המצב יש פה מישהו שרוצה לנהל איתי את האתר שלי (www.roniduani.cjb.co.il) ????

yairwill

New member
אני מתרגש לראת מחר ....

מחר יש לי חזרות מחר של מחזה שכתבתי ואני מתרגש מזה יש לי פרפרים בבטן לקראת מחר בערב אני מופיע בחוג לדרמה שאני לומד בפ"ת ואני ממש מקווה שילך לי בחזרות ובהופעה בערב ואני יספר לכם איך היה שאני יחזור משם ויגיד לכם איך היה לי בחזרות ואשמח לעידוד מכם ולשמוע מכם... אז יאללה לילה טוב ושקט שיהיה לכם ממני באהבה וביי, יאיר וילרפורט השחקן מתחיל והבחור שאוהב את רוני דואני ואת אחותה יעל..

יאירוש בהצלחה......

מגיעה לך!!!!!!!!! אני שמחה שזה מרגש אותך אתה ממש חזק !!!!!!! תספר לנו אחר כך על מה המחזרה וכמובן.......... סחטיין
ממני תיתוש!!1

yoooni

New member
יאיר המון ../images/Emo50.gif עם המחזה

סיפרת כאן שהוא מבוסס על רוני או משהו בסגנון אז תספר לנו מה קורה במחזה!

yairwill

New member
מחר זה החזרות וההופעה שלי אחרי פסח

מחר יש לי חזרות וההופעה בפני חברי החוג לדרמה ואתם תדעו מחר בערב איך זה היה ועל מה מחזה אני יגלה לכם מחר זה הפתעה בשבילכם ובשביל רוני דואני ולאחותה יעל אז תחכו עד מחר בערב אחרי החזרות אני יספר לכם הכול אז נתראה מחר בערב פה או בצ'אט של תפוז בחדר של קשת אהיה שם תגיעו ואז תדעו או פה או שם ... ביי בנתיים אוהב הרבה ומת עליכם. יאיר וילרפורט המעריץ של רוני ושל יעל דואני .

yairwill

New member
לא היה לי בסוף חזרות ...

היה לי היום שיחות בקשר להפקה של מחזה שכתבתי ויש לי תאריך להופעה במתנ"ס רמת ורבר בפ"ת בתאריך30.03.04 הופעה לחברי החוג לדרמה ולכם יהיה אחרי פסח .... אם אתם רוצים לפגוש אותי באמת תתכוננו למפגש איתי אחרי פסח הולך להיות גדול ומעניין מאוד אפילו אני מזמין אישית את רוני ויעל דואני למתנ"ס רמת ורבר להופעה אחרי פסח ראו בהזמנה אישית לכל אחד ואחת מכם לבוא ולראות אותי מופיע אז תאחלו לי בהצלחה עם המחזה אז אתם כבר תדעו מה הולך לקרות אחרי פסח או אפילו לפני פסח בחוג לדרמה שאני לומד . רק שתדעו אני שוקד על עוד מחזות וסיפורים מהחיים וכל הזמן כותב ולומד.. על משחק ובימוי. בייי יאיר וילרפורט.

למעלה