היה פשוט ענק!!!!!!!!|אלפקה|../images/Emo218.gif
טוב אני לא אחפור [למרות שממש הייתי רוצה לעשות את זה.. P: ] בשבת יצאתי עם חבר וחברה [עמית ונועם..] אחרי זה הלכנו לבית של עמית... היה כנחמד.. אכלנו קרקרים..
ואז הלכנו לנועם לישון אצלה.. הגענו וכולם ישנו חוץ מאח שלה הגדול [דור] והורים שלה[שהם היו בריקודי עם או משו..XD] אניוואי.. סידרנו לנו מקום לישון.. ואז היינו במחשב.. ואז נועם פרשה לישון.. ואחרי כמה זמן גם דור הלך לישון.. ואני ועמית נארנו לבד [וזה לא ממש טוב..
] ופשוט היינו ליד המחשב עד איזה 5 בבוקר.. וכל דבר הצחיק אותנו! נכנסו למצב כפית מזה מוזר..XDD הנה למשל שיחה שהתנהלה לנו.. [הכל בלחישות כדי לא להעיר את האנשים] עמית:"צ'אק איט אאוט..!" אני:"אה?" עמית:"צ'אק איט אאוט..!" אני:"חחחח.." עמית:"חחחח..!!" דור*צועק לנו כשהוא חצי ישן*:"מה אתם צוחקים..! זה לא הבית שלכם!" עמית ואני:"חחחחחח" אני:"שששש!!!!מה אתה צוחק!?! זה לא הבית שלך!!!!!!חחחח" ~~והנה עוד שיחה מוזרה..
~~ **אני נשענתי קדימה והכיסא עשה רעש מצחיק** עמית ואני:"חחחחחחחח" **נשענת בחזרה-הכיסא עושה רעד מצחיק** עמית ואני:"חחחחחח" עמית:"תישעני קדימה.." אני:"
למה.?" עמית:"כי..אה..את...את צריכה לראות משו במסך..כן..!" אני:"לא אני לא.." עמית:**מבט של"תישעני קדימה וזהו!"** אני:"אהה..חחחח..." **נשענת קדימה-הכיסא עושה רעש מצחיק** אני ועמית:"חחחחחחחחחחחחחחח" ~~~~~~ היו עוד כאלה..XDD אפילו יותר מצחיקים.. אבל פשוט צריך להיות שם בשביל לצחוק מזה..
טוב נמשיך בסיפור..
ב5 אני ועמית הלכנו לחדר של נועם.. לישון.. אז נשכבנו על המזרונים.. ואז התחלנו לצחוק..XDD ואז אחותה הקטנה של נועם התעוררה..[היא בת 4..] אז היא אומרת**בקול של ילדה קטנה**:"יש לי פיפי..
" ואז היא הלכה לשירותים.. והיא כזה כולה עייפה ומסטולה.. ואז היא סיימה אז היא פתחה את הדלת של השירותים ורצתה לצאת אז היא נתקעה במשקוף..XDD חחחח... ואז אני ועמית התחלנו לצחוק...חחחחח... ואז נועם התעוררה ואמרה לנו להיות כבר בשקט.. בקיצור עד שנרדמנו.. היה בערך רבע ל6.. כשהתעוררנו בסביבות 10.. אז הלכנו למכולת להביא אוכל.. ואכלנו.. אחרי זה בסביבות 3 הלכנו לבית של עמית.. ראינו טלויזיה.. אכלנו.. ואז בערך ב6 וחצי אמא שלו לקחה אותנו אליי הביתה.. ואז נכנסנו לבריכה והיה ממש מצחיק..XDDD ואחרי איזה שעה בבריכה התקשרנו לליאן שתבוא..ואז היא באה[בלי בגד ים..
] אז יצאנו החלפנו בגדים והכל.. ותיכננו להישאר אצלי כל הלילה.. אבל מסתבר שלא היה לעמית ונועם איך לחזור היום בבוקר.. אז הם הלכנו כבר אתמול בערך ב12..
בקיצור.. היו 3 ימים פשוט מצחיקים!!!
היה ממש כיף.. טוב..אה.. חפרתי..
אז.. מי שקורא את זה.. מקבל ח"ח וחיבוק ממני!