שירשור

Rוית

New member
שירשור ../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif

סתם סיפור נחמד- היום בשיעור אנגלית היה לנו מבחן (ככה גילינו בכל מקרה, המורה אמרה שיהיה רק אנסין, ופתאום מצאנו את עצמו מול 8 דפים-נו שוין) בכל מקרה, המטלה האחרונה היתה לקשום מכתב לחבר שלך שבחו"ל לבקש שיביא לך מתנה שאתה רוצה וצריך לפרט והכל, אז פשוט מאוד רשמתי מכתב וביקשתי את הדיסק החדש אל אלאניס HANDS CLEAN, והתחלתי לתאר איך נראת העטיפה ושטויות אחרות,
אולי המורה תהפוך למעריצה
בכל מקרה, סתם רציתי לשתף אחרי יום עמוס שהיה לי היום, כולכם מוזמנים בלי קשר לשרשר הודעות
יות לפה

AlanisJunkie

New member
רוית, את מזכירה לי נשכחות..

פעם המורה לאנגלית ביקש מכולם להוציא דפים ולכתוב מכתב למי שבא, ולהגיש לו. אז פשוט כתבתי לו בית מ"Unsent" וקיבלתי 100!
ובבגרות בעל-פה באנגלית דיברתי עם הבוחנת על אלאניס, סיפרתי לה את הביוגרפיה שלה ושרתי לה את איירוניק, ובשלב מסויים אמרתי לה (באנגלית): "רוצה לדעת מה הם הדברים שאני רוצה ב LOVER?", והתחלתי לפרט לה דבר דבר. תנחשו מאיפה. כמובן שהיא הייתה המומה. אח..אלאניס, בזכותך יש לי ציון כל כך מעולה בבגרות באנגלית. שווה להעריץ אותך.

איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זה הצבעים המזעזעים האלה, אני לא יכולה להסתכל על המסך!!! ה-צ-י-ל-ו-!

cloudy girl

New member
צודקת בהחלט......

גם אני.. אבל הם משנים המון, כל הזמן.. נקווה שהפעם הם ישנו מהר... כי עכשיו, לא כייף להסתכל.. לא?..

Rוית

New member
חשבתי הגעתי לפורום תות-בננה לרגע!

אני אנסה לברר לכמה זמן זה יהיה ככה

Rוית

New member
טוף, החסות החדשה תשאר

כ-10 ימים.. רוב הסיכויים שאחריה גם תבוא חסות אחרת, אבל עוד לא בטוח. בנתיים יש לנו משהו כמו 10 ימים לראות צהוב-ורוד מזזעזע בעיניים
(ואני עוד צהוב.. זו ממש השחטת הצבע
)

AlanisJunkie

New member
מכוער זה תמיד יהיה..

השאלה עד כמה מכוער. הצבעים האלה יותר נחמדים מהקודמים.

למעלה