שירשור

בת7 007

New member
מישהו/י רואה פה סאמרלנד???

כי השחקן שם ממש חמוד!!! או ליתר דיוק השחקנים!!! אני לא אפרט אם אף אחד/ת לא רואה ..... תענו ואני אפרט!! ושוב בקשר לעשיית חתימה אשמח לקבל הסברים :)

בת7 007

New member
פרטים:

יום חמישי ערוץ 3 גם הוט וגם יס אני חושבת..... סדרה מדהימה!! עם שחקנים מקסימים!! עלילה: יש 3 ילדים: בריידן ניקי ואחד קטן.... וההורים שלהם נהרגים בתאונת דרכים :( אז הם עוברים לגור עם הדודה שלהם- אווה שתמיד הייתה חופשית ומשוחררת, ועכשיו היא ושלושת חבריה (ג'וני, ג'יי וסוזנה) שעוזרים לה במשימה לגדל את הילדים....

Nitzan122

New member
אני רואה!

סדרה ממש יפה! בקשר לחתימה: תלחצי על השם שלך באחת ההודעות שכתבת
זה פותח לך את הכרטיס האישי שלך
יש שם בצד שמאל ריבוע שכתוב עליו "עדכון כרטיס אישי" תלחצי עליו
תכנסי למשתמש שלך
עכשיו יש לך את כל הפרטים שהכנסת כשנרשמת. בקופסא האחרונה יש לך "חתימה" תכתבי שם מה שאת רוצה
הכי למטה תלחצי על "לחץ כאן לעדכון הכרטיס" וזהו עכשיו זה יופיע לך בכל הודעה שתכתבי

בת7 007

New member
ממש תודה...

רציתי לדעת כי אני רואה שיש לכולכן/ם חתימות ממש חמודות ויפות.....

Lorly

New member
סדרה מסריחה!!!!

כל הקטע שם שנותנים שם לקחים וכול החרא הזה סתם סתום, העלילה משעממת וכל פעם שהם מנסים משהו קיצוני זה נראה חיקוי גרוע ביותר של the o.c שלא לדבר שאווה תמיד תהיה רבקה מ"צער גידול בנות". נקודה.

w21w

New member
את יודעת שיש שחקינים שעושים להם ג

בותת....! וכןןןן יש מישהו פה....

שמתי לבבבבב שיש מישהו פה!!!

וכן אני יודעת שעושים לפעמים לשחקנים גבות... בגלל זה שאלתי אם הוא עושה גבות בתמונה ששמתי!!!

kerenosha

New member
חחחחחחח...

גם אני שמתי לב לזה... טוב מה את רוצה בשביל יופי צריך לסבול וברור לגמרי שהוא חתיךךךך
ח... חוצמזה הוא היה פעם דוגמן אז...

kerenosha

New member
וואלה../images/Emo70.gif

גם אני חולהההה על הירוץ לאתמול, ג'אן מארקדיה (מכושפות ואנג'ל--- כדאי לך להתחיל לראות!)

שירשור ../images/Emo32.gif ../images/Emo15.gif

בואנה! הפורום מת!!! אוקי שירשור אוף על הכלל!!! שאלות, סתם צחוקים,דיבורים, מה עובר/עבר עליכם היום/השבוע. להקות שאתם מעריצים. שחקנים זמרים זמרות. הכללללללללללללללללל!!!

למעלה