שירשור
.. 23.11.04

yavin

New member
../images/Emo32.gif חברה כנסו רגע בבקשה

א. אני מקווה שלא תכעסו עלי שאני פותח אופניק טופיק ב. בקישור הבא יש סקר שאני צריך שתענו עליו, ואם יש ביכולתכם תעבירו אותו לעוד אנשים. http://music.yavin.info תודה מראש יבין

מתה עליךךךך............!!

איתך, הלב לא שואל שאלות איתך, הלב לא מחפש תשובות איתך, הלב לא אמר לי מדוע איתך, זה פשוט איתך אולי תבין אולי תדע אני בעצם עוד ילדה הרגשות שלי רכים אליך אתה רואה אותי קטנה אני רואה אותך גדול בתוך סופה של אהבה מסתתרת בנחישות בין הטוב ובים הרע לחיים בוערות הלב לא רגוע השפתיים בוהקות וקצב נושן במנגינה רכה מסתתר הגעגוע כל שעה ארוכה רוצה אותך איתך, הלב לא שואל... (שוב...אולי תבין אולי תדע...) איתך הלב לא

התוכנית של טל ברמן

לא עקבתי ראיתי חלק אבל בחלק מהתוכניות נרדמתי ממש עמכם הסליחה כאחד שמעדכן אתכם במה שקורה אוהב אתכם ובמיוחד את יסמין אגב יסמין כנסי מחדש לאייסי שלי אני צריך אותך כי מחקתי אותך ומי עשה אותי באיגנור אצלך?

בקשה קצת קשה

יניב ואסי אני מצטערת שפתחתי הודעה חדשה אבל יש למישו את התמונות של מאיוש כשהיא היתה בטיול ג'יפים??? הנה אחת!!!

אנשייייים

אתם זוכרים שעשינו משחק של תמונות וזה נפסק כשמישו ביקש אותה עם נעלי ספורט??? אז בבקשה... תהנווווו

היום בתפוז ../images/Emo43.gif - 23.11.04

הערב ב-19:30 יתארחו ב- blogtv של תפוז והאתר הרשמי של הפסטיגל, אורנה ומשה דץ, שיבואו לענות לשאלותיכם. ניתן להשאיר להם כבר עכשיו שאלות בפורום הפסטיגל
עכשיו גם אתם יכולים לזכות בדיסק להיטי הדאנס שיעשה לכם את החורף- NOW DANCE. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכנס לקישור הזה ולהגיד לנו איזה שיר לא מופיע על הדיסק (רמז: לא תוכלו למצוא להיט דאנס שלא נמצא שם!). בין הגולשים יחולקו 10 דיסקים של האוסף החדש!

היום בתפוז../images/Emo43.gif - 22.11.04

הערב ב-18:00 יתארח הזמר והיוצר אהוד בנאי בפורום "ישעיהו ליבוביץ- הגותו" שם הוא יענה על שאלות בנושאי יהדות (תפיסתו הדתית והשפעת הגותו של פרופ' ליבוביץ עליה), חזרה בתשובה, החברה הישראלית, התרבות הישראלית, האופן בו הוא רואה את מקומו ויצירתו בהן. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 יתארח live ב- blogtv במסגרת רצועת הספורט של תפוז אנשים וערוץ ספורט 5 ארז אדלשטיין,מאמן הפועל ת"א בעונה שעברה ופרשן הכדורסל בהווה. השאירו שאלות בפורום כדורסל.
פורום חובבי תעופה מחפש לוגו חדש. יש לכם הצעות? בואו להשתתף בתחרות בפורום!

k a b o o k

New member
אני מבקש.. די../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פתחת כבר שירשור סתמי לכתיבת המילים של השיר "נשמה שלי", היית משרשרת לשם
, זה סתם מציף את הפורום, ודוחק הודעות חשובות בהרבה אחורה.. תלמדי לשרשר, לעשות "הוספת תגובה", ואם את כל כך לא רוצה לשרשר להודעה שכבר פתחת על המילים של "נשמה שלי", אז תשרשרי לשירשור
.. בכוונה אני לא מוחק את ההודעה, כדי שכולם יראו דוגמא.. להבא הודעות כאלה ימחקו, ואם הם יימשכו הם עלולות להביא את בעל ההודעה לחסימה מהפורום
שימו
.. אני אישית (ואני בטוח שגם אסי, אמנם יותר בלילה אסי) במשך היום משרשר המון בפורום, ומסדר
, וזה קשה, תתחשבו בי
, ובאסי
אז אנחנו מסבירים יפה, אבל יש גבול..

דניאלוש!!!

יכוליות שיש בגלריות.... תבדקי... ואם לא אני זוכרת שלפני מלאנתה זמנים שמו את זה כאן...אז תחפשי בארכיון או משו.... ואם לא תמצאי....אני בשמחה אחפש!!!!

דניאל'וש... ../images/Emo24.gif

אני ביקשתי את מאי'וש עם נעלי ספורט אז: א. סחטיין על התמונה ועל התמונה (מקווים שהמשחק עוד לא נכחד במוחות של המשתתפים במשחק כי זה היה לפני די המון זמן...
) ב. ואיזו תמונה את מבקשת עכשיו???

מורושששש

בגלקיות אין וחיפשתי בכמה עמודים פה בפורום ולא היה... אני ימשיך לחפש אבל פליז תעזרי לי טוב מאמי?

../images/Emo42.gifיניב יש לי פתרון../images/Emo70.gif

אולי פשוט תארגן איזה שרשור אחד שיוקדש אחר ורק לזה כל אחד יביע את דעתו ויתן את המילה שלו על "עצומה" שתכין
במקרה שאחד הגולשים בפורום פתח שרשור סתמי,והוא חתם על "העצומה" הוא פשט ייחסם אחרי 3 פעמים שיעשה אותו הדבר
כי זה לא יעזור שתציף סתם ת'פורום בהודעות שאפחד לא שם עליהם
מתחשבת מכל ה-
נאוו'ש.

למעלה