נראה לי שהרשימה מתאימה לתייר האמריקאי וככזו
אני בהחלט יכול להבין את הרציונל שבבסיסה: לחוות משהו אחר ועדיין ברמה: לא אכלתי במקום הניסיוני של שף קדם
אבל אני מאמין שאצלו גם אני אחווה משהו אחר לטובה. כך גם במחננו דה, מוסקט ובהחלט גם באל באבור אם
השף ידע וירצה לכבד אותי במטעמיו. זה שאייל שני הוא ״טיפוס״ ראוי לחוות ממעשי ידיו (והגיגיו) כל אחד יודע ולכן
בהחלט מגיע לו להיות ברשימה אפילו פעמיים.
מניח שיש אולי עוד מקומות מיוחדים שגם האוכל בהם ראוי ושאין להם מתחרה בעולם הגדול עבור התייר האמריקאי
שכבר ראה עולם ומלואו: אולי שולחן שישי/שבת אצל רפי כהן?
בתחום המנגל, ההמבורגר, המקסיקני וכו׳ אין לנו מה להציע לדאבוני. אהה, מרק עוף עם קניידלך, כבד קצוץ, צימס,
וכו׳?