שירשור Fan Art כמה פן ארטס נחמדים שמצאתי בבאפיוורס. ונתחיל בבאפי/אנג´ל
B Buffy1 New member 26/10/02 #1 שירשור Fan Art כמה פן ארטס נחמדים שמצאתי בבאפיוורס. ונתחיל בבאפי/אנג´ל
ו .ולנטיין. New member 26/10/02 #32 ניצול שרשור יש לכם וולפייפרים שאתם עשיתם? פשוט פינת הוולפייפרים שלנו די ריקה, יחסית לכל הוולפייפרים שמפורסמים כאן. ואל.
ניצול שרשור יש לכם וולפייפרים שאתם עשיתם? פשוט פינת הוולפייפרים שלנו די ריקה, יחסית לכל הוולפייפרים שמפורסמים כאן. ואל.
I Idomania New member 27/10/02 #35 זה רק אצלי.. השרשור כל הזמן עולה למעלה ומספר תגובות גדל אבל אני לא רואה שום הודעה חדשה...
L Lizz New member 27/10/02 #37 כן. וולפייפרים ובאנרים. אבל אני לא רוצה שהם יהיו פה בפורום. אני מוכנה לתת לינק, אבל לא שישימו את העבודות עצמן בפורום. מצטערת.
כן. וולפייפרים ובאנרים. אבל אני לא רוצה שהם יהיו פה בפורום. אני מוכנה לתת לינק, אבל לא שישימו את העבודות עצמן בפורום. מצטערת.
S smgfan New member 27/10/02 #38 לי לא אכפת לשים פה Fan Art שלי! עשיתי כמה לפני כמה שנים ואני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים? הם לא מוצלחים כמו מה שראיתי פה- אבל הם די חמודים לדעתי! הנה הראשון...
לי לא אכפת לשים פה Fan Art שלי! עשיתי כמה לפני כמה שנים ואני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים? הם לא מוצלחים כמו מה שראיתי פה- אבל הם די חמודים לדעתי! הנה הראשון...
A ANGEL N New member 27/10/02 #40 חבל על הזמן... מדהים. אבל איך עשית את זה לפני כמה שנים? יש כאםן תמונות העונה החמישית!