שירשור תמיכה....:))))))

sEMPIREs

New member
שירשור תמיכה....:))))))

כל מי שתומך בסיווני על הרגעים הקשים שהיא עוברת בפורום בגלל סתומים וחסרי חיים שייתן את סימן ה- OK

gaily

New member
אני אמשיך .... ../images/Emo45.gif

לא מסכימה עם ה"בגלל סתומים וחסרי חיים" אבל רעין מאאאאאאגניב.....

coconut56

New member
../images/Emo45.gifבגלל שהיא החזירה אותי לפורום../images/Emo13.gif

והיא נחמדה

coconut56

New member
עראקית כנסי

אני רק אומר תודה עלזה שהיא כבר לא חוסמת אותי כבר... את יודעת איפה שירן וכל השאר
באמת היה מצחיק שהם היו כאן....

חחחחומדדד...

שירן לא פה בגלל שסיוון חסמה אותה
לפי דעתי סיוון לא הייתה צריכה לחסום אותה! ההודעות של שירן ואודליה היו מצחיקות קורעות ת´י... אוקצור... ההודעותש ל שירן לפי דעתי היו הכי שוות! וסיוון את לא היית צריכה לחסום אותה ובכלל להגיד שהיא הציפה ת´פורום למה היא לא הציפה ואני לא מבינה איך את עוד קוראת לזה "להציף"? לפחות הם עושות פה צחוקים וכיף.. ההודעות שלהן לא משעממות וכל זה.. זה בכלל לא ניקרא להציף, והפורום שלך "מידרדר" רק בגלל שאת אומרת שטויות שאנשים "מציפים" תפורום. וזה כבר נימאס עליהם. אז אני לא מיתפלאת למה הם רוצים לעזוב... ואת חוסמת אותם סתם... אוקצור.. אני לא באה לריב.. אז יאלה סלאמת...

sivani

New member
ולפי יתר העולם היא כן צריכה להיחסם!

בפעם המאתיים, הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך הוא שהיא נחסמה לאחר התייעצות שלי עם אנשים בדרגות יותר גבוהות ממני בתפוז,אני סה"כ מנהלת הפורום
ואת יודעת מה? אני מעדיפה פורום שאין בו כל כך הרבה הודעות אבל רוב ההודעות הם על נושאים שקשורים, בהשוואה לפורום אוף טופיק אחד גדול עם מלא הודעות שטויות שלא קשורות לאף אחד חוץ מלשתי בנות פה. לא קשור לעובדה שהן החליטו לצרוח עלי ולהעליב אותי כל הזמן כמה אני מנהלת גרועה ובאיזה זכות אני בכלל חוסמת אותן, ושהן יתלוננו עלי. אז תעשו לי טובה, אתם לא יודעים הכל, ותפסיקו לנסות לדעת הכל. יש לי את השיקולים שלי לחסום אנשים,אני משתדלת לא לעשות את זה יותר מדי,אבל אם יש צורך-זה מה שיקרה. וכאן מסתיים הדיון על שירן ואודליה!

יאללה אנשים תרדו ממנה!!

למה סיון צריכה להתגונן כל הזמן מאנשים ארסיים שעוקרצים אותה או מתערבים לה בשיקולים??? תניחו לה ותרדו מהנושא המאוס הזה... ובואו נחזור לדבר על נושאים שקשורים לחו"ל...כי בשביל זה אנחנו באים דווקא לפה...

sivani

New member
../images/Emo45.gif תודה עומר

יש דברים יותר חשובים לדבר עליהם חוץ מזה..

coconut56

New member
תיקון

הפורום לא ממש "מתדרדר" הוא פשוט לא פעיל כמו פעם...או שהרבה פרשו,, או שכולם פשוט סתם קוראים הודעות בלי להגיב..

coconut56

New member
../images/Emo45.gif

יכול להיות גם שכולם עסוקים אם הביה"ס והכל...אל תחשבי ישר שלילי..

נכון! כי אין מה להגיב../images/Emo70.gif

הם משעממות אז מה אתה רוצה שנגיב? כל היום מדברים פה על זה שסיון חסמה את שירן ואודליה אז יופי תפסיקו לדון בזה כל היום זה משעמם - תנו לסיון לעשות את השיקולים שלה את מי לחסום ואת מי לא! ותפסיקו לדבר על זה כי בכל הודעה מדברים על זה זה נמאס!!!!!!!!! תפסיקו לריב כמו ילדים קטנים ותתחילו לדבר על נושאים יותר מעניינים אז אולי אנשים יחזרו לפורום ויגיבו.....

למעלה