שירשור תמונות

שירשור תמונות

החלטתי לעשות כזה , כי לדעתי זה אחד הדברים המעניינים בפורום (תמונות). תמונות רבות שאני אעלה לכאן הן תמונות נדירות, אלו תמונות מהאוסף הפרטי שלי :) ולכל הסקפטים למינהם , תרגישו חופשי לערוך / לנתח / לקטול את התמונות.כי אחרי הכל,המטרה של הפורום ליצור דיון על דברים שכאלה
* תרגישו יותר מחופשיים להוסיף משלכם

תמונה מפורסמת - ילדת רוח

תמונה זו צולמה ע"י טוני אוריילי ,בביניין וואם טאון הול, בשרופשיר, אנגליה,כאשר הוא נשרף כליל. הילדה שצולמה עומדת בכניסה לא נראתה בזמן אמת,אלא רק לאחר פיתוח התמונה לאחר פיתוח התמונה. התמונה נותחה בידיי ד"ר וורנון הריסון , נשיאה לשעבר של אגודת הצלמים באנגליה, והצילום הוכר פורמלית כאותנתי (מקורי). ב1677 הייתה שריפה גדולה שכילתה כליל את כל שרופשיר,והיא נגרמה בגללה שימוש לא זהיר בנר, שחמק מידה של ג'יין צ'רם - ילדה מקומית. האגדה על רוחה של ג'יין רווחה שנים...עד שצילום זה ,ככל הנראה,מוכיח את קיומה.

מי זה מציץ מאחורה ?

תמונה זו צולמה ע"י מייקל ואנחלה אינטררו, והיא צולמה על ספינת משא (מסחרית) שעגנה לה בהוואי. אתם רואים את מי שמציץ מאחורה?

הנערה מפארק טיירם

פארק טיירם מצוי בפרברים של לונדון, ונמצא למעלה מ90 שנה בבעלות פרטית. לפני כעשור,נמצאה נערה מתה בפארק, והשאלה בקשר לזהות שלה נשארת פתוחה עד היום. במהלך צילומי אבטחה שיגרתיים,הופיעה הדמות לפריים אחד בלבד... אגב, אפילו לי יש קושי להאמין באוטנתיות הצילום.

הנזירה

התמונה הבאה לקוחה מצילום ווידאו של חג המולד. אב צילם את ביתו במהלך הופעתה כחלק ממקהלת כנסייה , ולמשך כחצי דקה מופיעה הדמות בצורת הנזירה.

תודה רבה על התמונות אך רק זו נראית לי מקורית

ובלי ריטוש, אך לצערי לא ניתן אכן לבחון זאת בשת.

יש לו עיניים נוצצות.......

צילום זה נעשה בביתה הפרטי של שילה מרקסון , מטקסס ארה"ב. רק כשפיתחה את התמונה ,שמה לב לזוג העיניים שהיו מעל ביתה והנראים כשל חיה דיי מאיימת. האם היה זה יצור היישר מהגיהנום?

תמונה מזעזעת - צולמה בארץ לפני כשנתיים

התמונה הזאת צולמה בארץ, בבית חולים איכילוב בתל אביב. כשידיד טוב שלי קיבל סלולרי חדש הוא החליט לנסות את המצלמה, ובגלל שלא ידע היטב להשתמש בה , כיוון בטעות לריצפה ועשה צילום. רק אחרי שהוצגה התמונה על העג,היה אפשר להבחין בדמות של הילדה. התמונה הזו זיעזעה את כל המשפחה והאחות אף העבירה אותו לחדר אחר -> אתם שמים לב לכמה היא מפחידה?? בייחוד מה שיוצא לה מהפה. . .

למעלה