שירשור תמונות (?)

../images/Emo118.gifחחחח גם בזה לא התעמקתי../images/Emo6.gif

חברה שלי שלחה לי אותו, התאהבתי בו
ות'אמת- לא בדיוק עניין אותי מאיזה דיסק זה...אני בטוחה שהקודם גם היה טוב בדיוק כמו breakaway

הילאריי

New member
../images/Emo26.gif

שם: אילנה מיקום: אשדוד תחומי עניין: מוזיקה, טלוויזיה מחשב באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי? לא דעת ..! משהו יפה קונים או מורידים מוזיקה? מורידה איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב? addicted שיר אהוב מ- Thankful? JMTT שיר אהוב מ- Breakaway? Addicted אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)? ג'ניפר לופז כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית? אין לי חח... כמה זמן שומעים את האמן? כבר כמה שנים כמה זמן שומעים את קלי? הרבה זמן

skippy180

New member
אני../images/Emo60.gif

שם:אורית מיקום:חולון תחומי ענין:מוזיקה ציור בע"ח (חתולים שולטים!
) קונה או מורידה: אמממ מורידה
שיר שנשמע מושלם בלייב:before your love שיר אהוב מ thankful:JUST MISSED THE TRAIN שיר אהוב מ breakaway-כולם
אמן אהוב:marion raven אלבומים מקוריים שלה-נאמ.. אין..
כמה זמן אני שומעת את האומן:משו כמו חצי שנה כמה זמן אני שומעת את קלי:גם משו כמו חצי שנה

שלום לכולם :]]

שם: שני מיקום:מרכז תחומי עניין: מממ מוזיקה מוזיקה מוזיקה- הטעם לחיים באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי?רוק&שירים שקטים שאפשר לשמוע בלי הפסקה קונים או מורידים מוזיקה? שניהם איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב?Beautiful Disaster שיר אהוב מ- Thankful?Anytime שיר אהוב מ-Breakaway? Addicted& Since U Been Gone אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)?Mariah Carey, Evanescenceועוד רבים אחרים.... כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית?ממ 2-3 כמה זמן שומעים את האמן? המון כמה זמן שומעים את קלי? מהאלבום האחרון שלה בערך, אבל מאז בלי הפסקה חח..

לא בא לי תמונה../images/Emo10.gif

שם:
הדר מיקום:
הכיסא של המחשב. תחומי עניין:
נגינה,עבודה,חברים,מחשב,מוזיקה,וכ'... באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי?
פופ-רוק קל כזה...משו עם מילים עמוקות ומוזיקה כייפית ומרגשת,כמו עכשיו כזה
אבל שלא תשעמם ותמחזר את עצמה...שעדין יהיה בזה משו חדש,ושונה מהקודם שלה. קונים או מורידים מוזיקה?
קונה. ובשביל באמת לקנות כמה שיותר,אז אפילו אין לי תוכנות בלתי חוקיות שאסור-להגיד-את-שמן-בתפוז על המחשב
איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב?
אין ספק שהיר מי זה הבאסט שלה,כי ככה היא הכי מצליחה לרגש אותי. אבל גם אדיקטד שלה פשוט ה ר ב ה יותר טוב בלייב,כנ"ל גם BTHE. שיר אהוב מ- Thankful?
ג'אסט מיסד דה טריין
שיר אהוב מ- Breakaway?
היר מי
אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)?
וואי. כאילו,יש כ"כ הרבה. כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית?
יש לי הכי הרבה של כנסיית השכלX: כמה זמן שומעים את האמן?
אותם ספציפית ממש בשנה האחרונה התחלתי לאהוב יותר מדיי.
כמה זמן שומעים את קלי?
שנתיים.

brit18

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: רעות מיקום: גליל מערבי תחומי עניין: מוזיקה מחשב באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי? כמו ברייקאוואי קונים או מורידים מוזיקה? גם וגם איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב? לא יודעת שיר אהוב מ- Thankful? miss indepented שיר אהוב מ- Breakaway? addicted,you found me,gone אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)? בריטני כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית? כולם כמה זמן שומעים את האמן? 7 שנים כמה זמן שומעים את קלי? שנה

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifאנוכי../images/Emo163.gif../images/Emo27.gif

שם:הילית מיקום: תת-קרקעי
תחומי עניין:
באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי? שתפתיע אותי
סתם, אהבתי את הסגנון של ברייק קונים או מורידים מוזיקה?
גם וגם
איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב? לא יודעת שיר אהוב מ- Thankful?
Low, Before your love שיר אהוב מ- Breakaway?
breakaway. because of you. since u been gone אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)?
עברי לידר כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית?
ת'אמת ארבעה, אבל רק אחד מהם שלי
כמה זמן שומעים את האמן?
כשיוצא כמה זמן שומעים את קלי?
פעם שמעתי הממממון, לאחרונה פחות

adida12

New member
עונה ../images/Emo182.gif

שם: עדי מיקום:ליד ירושלים תחומי עניין: אממ...מחשב,טלוויזיה,חברות,ילדים קטנים חח באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי?רוק-פופ קונים או מורידים מוזיקה? קונים... איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב? לא יודעת... שיר אהוב מ- Thankful? אמ.. miss indepent אם ככה כותבים.. שיר אהוב מ- Breakaway? boy אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)? גרין דיי כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית? 1 כמה זמן שומעים את האמן? חצי שנה כמה זמן שומעים את קלי? שנה..בערך...

למעלה