שירשור תמונות (?)

שירשור תמונות (?)

(שלכם כמובן) לא יודע מתי בפעם האחרונה היה פה אבל הגיעו המון אנשים בחודשים האחרונים, אז מה אכפת לכם... שימו תמונות שלכם
וגם בנוסף שאלון קצר: שם: מיקום: תחומי עניין: באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי? קונים או מורידים מוזיקה? איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב? שיר אהוב מ- Thankful? שיר אהוב מ- Breakaway? אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)? כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית? כמה זמן שומעים את האמן? כמה זמן שומעים את קלי?

Twisted Shadows

New member
על תמונה אני אוותר../images/Emo9.gif

שם: אסי מיקום: מרכז תחומי עניין: לא יודע, אני גמיש
באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי? רוק סול קונים או מורידים מוזיקה? תלוי מי..בד"כ קונה איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב? Breakaway, Because of you- אבל יש שיר אחד, שבלייב נשמע אפילו יותר טוב מהסטודיו - Addicted שיר אהוב מ- Thankful? Just missed the trian שיר אהוב מ- Breakaway? Since you been gone אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)? אפשר להגיד שאלאניס מוריסט כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית? רק 2..אבל אני בהתחלה! כמה זמן שומעים את האמן? שנה וקצת כמה זמן שומעים את קלי? שנתיים בערך..

adii1201

New member
גמני...

שם: עדי מיקום:ירושלים תחומי עניין: מוזיקה, טלוויזיה, מחשב ועוד באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי? לא יודעת
קונים או מורידים מוזיקה? בעיקר מורידים... אני קונה רק של אנסטסיה
איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב? אני מכירה רק את BD מהאלבום השני בלייב והוא הרבה הרבה הרבה יותר יפה מהמקור... שיר אהוב מ- Thankful? אניטיים שיר אהוב מ- Breakaway? היר מי אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)? אנסטסיה כפרעליה
היא האומן האהוב
כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית? 2
(טוב בעצם 3 אם מחשיבים את המהדורה המורחבת) כמה זמן שומעים את האמן? 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע כמה זמן שומעים את קלי? כשמתחשק

אני ../images/Emo98.gif

שם:
דנה. מיקום:
. תחומי עניין:
נו באמת.
באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי?
כמו השניים הראשונים :] קונים או מורידים מוזיקה?
קונה. איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב?
Beautiful Disaster.
שיר אהוב מ- Thankful?
Anytime. שיר אהוב מ- Breakaway?
Beautiful Disaster [Live] / Gone. אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)?
אביב גפן.
כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית?
כולם. כמה זמן שומעים את האמן?
4 שנים בערך... כמה זמן שומעים את קלי?
כמה חודשים.

תמרוש5

New member
../images/Emo26.gif

תמונה משנה שעברה
שם: תמר. מיקום:ירושלים. תחומי עניין:צופים
באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי?אממ כמו שהוא עכשיו. קונים או מורידים מוזיקה? קונה!
איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב? addicted שיר אהוב מ- Thankful? Miss Independent שיר אהוב מ- Breakaway? addicted. אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)?אביב גפן. כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית?7. כמה זמן שומעים את האמן?אממ עכשיו כמעט ולא. כמה זמן שומעים את קלי?כל היום
בלופים

timtamtum1

New member
הו, בא לי../images/Emo3.gif

שם: תמיר
תחומי עניין:בימים אלו אני כותב ספר חדש, אני מנגן על פסנתר ומצייר באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי?משהו שהיא תעשה אותו טוב, והיא תאהב. קונים או מורידים מוזיקה?יותר מוריד
איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב?יש הרבה
אבל אני ממש אוהב את BTHE וAddicted מאוד מרגש בלייב. אז שניהם
שיר אהוב מ- Thankful? BD שיר אהוב מ- Breakaway? Breakaway אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)? לא יודע
יש כמה. כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית? בית?
כמה זמן שומעים את האמן? זמן?
כמה זמן שומעים את קלי? 10 חודשים..? לא הרבה
\ שבוע טוב לכולם

14מתן

New member
גמאני גמאני גמאניגמאני

שם: מתן מיקום: מרכז תחומי עניין: לקנח את האף באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי? שתפתיע, אני לא ציפיתי לסגנון כזה מברייקאווי והופתעתי כל כך לטובה
אז אני סומך עליה
קונים או מורידים מוזיקה? גם וגם איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב? כל שיר
שיר אהוב מ- Thankful? לא יודע
אולי LOW שיר אהוב מ- Breakaway? הוו זה קל ADDICTED
אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)? אמממ... לא יודע כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית? 4 כמה זמן שומעים את האמן? שבוע כמה זמן שומעים את קלי? 3 וחצי שנים

Walk Away

New member
גמני מוותרת על תמונה אע אבל...

שם: אריאל מיקום:חיפה תחומי עניין:קלי,הראל סקעת,נגינה,קריאה,מחשב וצילום:) באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי?יותר רוקיסטי טיפה פחות פופ קונים או מורידים מוזיקה?גם וגם איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב?ביקוז אוף יו שיר אהוב מ- Thankful? Miss Independant שיר אהוב מ- Breakaway? -Because of You אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)?הראל סקעת כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית?עוד לא יצא לו אלבום חח כמה זמן שומעים את האמן?שנה-שנתיים כמה זמן שומעים את קלי?חצי שנה

Addicted To You

New member
יאללה גמאני

שם: ליאור מיקום: ראשל"צ תחומי עניין: גיטרה
באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי? איך שבא לה! כל דבר שהיא תעשה טוב לי! רק שיגיע כבר קונים או מורידים מוזיקה? מורידה בדרך כלל איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב? Addicted (אמא איך היא נהיית אדומה ב im hooked on you....) שיר אהוב מ- Thankful? אממ..JMTT שיר אהוב מ- Breakaway? אפשר שניים? Hear Me & Addicted אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)? גרין דיי כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית? אין! המקורים היחידים שלי הם של קלי! כמה זמן שומעים את האמן? הרבה.. כמה זמן שומעים את קלי? ממש שומעים? מSUBG אבל הייתי שומעת קצת גם לפני

ליטול B

New member
שאני לא יציץ?../images/Emo3.gif

חחחחחחח כוסיתתתתתתת
חוץ יש לי אותה כבררר

ליטול B

New member
טוב אני עונה עכשיו!!../images/Emo9.gif

שם: ליטל מיקום:קרית אתא תחומי עניין: אוייי לא נפרט באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי?רוק קונים או מורידים מוזיקה? שניהם
איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב?Beautiful Disaster שיר אהוב מ- Thankful?A Moment Like This שיר אהוב מ- Breakaway? Addicted אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)?לא נראה לי שיש כמו הערצה לקלי אבל ככה סתם יש מלאא כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית?אין כמה זמן שומעים את האמן? ^^^^^ כמה זמן שומעים את קלי?ביום או בכלל? הרבהההה
אין לי מושג למה אני מעלה תמונה אבל שיהיה

A Rocks B Sucks

New member
גמני אוותר על תמונה ../images/Emo3.gif

שם: רוית מיקום: מרכז תחומי עניין: אממ אני אוהבת לכתוב הרבה, זה נחשב? ופסיכולגיה כמובן
באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי? רוק קונים או מורידים מוזיקה? אם זה של מישהו שאני ממש אוהבת את קונה, אם לא אז מורידה. איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב? כולם. שיר אהוב מ- Thankful? אממ BD שיר אהוב מ- Breakaway? שני שירים - Addicted & Hear Me אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)? לאבין, אבריל לאבין
כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית? את כולם, נו אז מה אם יש רק שניים
כמה זמן שומעים את האמן? 3-4 שנים כמה זמן שומעים את קלי? אממ פחות משנה חחח תודה על שרשור התמונות

ForeverBS

New member
אין לי תמונה../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שם: שלומי מיקום: צפון הארץ
תחומי עניין: כלמיני
באיזה סגנון הייתם רוצים שיהיה האלבום הבא של קלי? לדעתי שתוציא שוב אלבום בסיגנון ברייק, it will be cool קונים או מורידים מוזיקה? מורכב- אני קונה דיסקים של אוהבים שאני מעריך ואוהב, ומי שלא- צורב. איזה שיר של קלי לדעתך נשמע מושלם ב-לייב? כל מה שהיא שרה בלייב מושלם. שיר אהוב מ- Thankful? אממ MI כנראה. שיר אהוב מ- Breakaway? ברייק
אמן אהוב (חוץ מקלי ותנו אמן אחד אם אפשר)? בריטני דה. כמה אלבומים (מקוריים) של האמן יש לכם בבית? 6. כמה זמן שומעים את האמן? 24 שעות ביממה, בשירותים במקלחת בבצפר אפילו מתוך שינה... כמה זמן שומעים את קלי? הרבה.

למעלה