לילי במחשוף עמוק ולא מחמיא [שמתי לב עכשיו שבכל התמונות כתבתי את שמות הדמויות חוץ מגריפין....מוזר]
A axnholic New member 26/11/05 #18 לילי במחשוף עמוק ולא מחמיא [שמתי לב עכשיו שבכל התמונות כתבתי את שמות הדמויות חוץ מגריפין....מוזר]
A axnholic New member 26/11/05 #20 קלאודיה טוב, סיימתי להיום. אולי אני אמשיך מחר. אתם מוזמנים להוסיף.
D darklighter New member 27/11/05 #28 יו איך הוא השתנה../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל הקטין נהיה שקסי
יו איך הוא השתנה../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל הקטין נהיה שקסי
A adida2 New member 28/11/05 #30 וואי מי גאד הוא פשוט מהמם!!! וויי תעשה לי ילללללללללללללללללללללללד איזה עיניים!! איפה יש עוד תמונות כאלו שלו??? מישו יכול להגיד לי?? מווואה גריפין..איפה שלא תהיה... א-נ-י מ-א-ו-ה-ב-ת !! עדידה
וואי מי גאד הוא פשוט מהמם!!! וויי תעשה לי ילללללללללללללללללללללללד איזה עיניים!! איפה יש עוד תמונות כאלו שלו??? מישו יכול להגיד לי?? מווואה גריפין..איפה שלא תהיה... א-נ-י מ-א-ו-ה-ב-ת !! עדידה
A adida2 New member 29/11/05 #33 תודה..חח תאמת אני לא חדשה אני תמיד פה פשוט לא מגיבה.. מישהו יכול לשים פה יותר תמונות של גריפין??? אני פשוט חולה עליו בנאדם הכי מושלם בעולם!!! אז ביי
תודה..חח תאמת אני לא חדשה אני תמיד פה פשוט לא מגיבה.. מישהו יכול לשים פה יותר תמונות של גריפין??? אני פשוט חולה עליו בנאדם הכי מושלם בעולם!!! אז ביי
D darklighter New member 27/11/05 #26 המון פרופס לך../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif מה זה לא מטוגלן |רצהלטגלן|
המון פרופס לך../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif מה זה לא מטוגלן |רצהלטגלן|