+*שירשור תמונות*+
D DIRRTY New member 10/7/03 #5 ../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif
R ReBeLdE ChArMiNg New member 10/7/03 #6 אפשר בבקשה תמונה גדולה של הלהקה בהרכב הישן.איזה מהבנות הן חדשות יותר?
G GlitterKitten New member 10/7/03 #11 אממ הייי מי את? התמונות היחידות מההרכב הישן זה ההיא שדיויד שם ועוד שתיים מההופעה בקדם ארוויזיון (שנמצאות בגלריות) בהרכב הראשון רק נעמה הייתה הרכב שני פזית גם התצרפה וההרכב האחרון החמסיות שעכשיו
אממ הייי מי את? התמונות היחידות מההרכב הישן זה ההיא שדיויד שם ועוד שתיים מההופעה בקדם ארוויזיון (שנמצאות בגלריות) בהרכב הראשון רק נעמה הייתה הרכב שני פזית גם התצרפה וההרכב האחרון החמסיות שעכשיו
D DIRRTY New member 10/7/03 #7 ../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif
D DIRRTY New member 10/7/03 #10 המחשב שלי השתגעה כרגע אז אני ימישך תסירסור יותר מאוחר וגברת ירדן תנסי שוב לעשות אירוח חוזר של החמסיסקות
המחשב שלי השתגעה כרגע אז אני ימישך תסירסור יותר מאוחר וגברת ירדן תנסי שוב לעשות אירוח חוזר של החמסיסקות