שירשור תמונות... יאללה תריצו תמונות שלכם חבר'ה....
M meiritamir New member 12/6/03 #2 אני עם הגיטרה הסקסית שלי... אחחחחחחחחחחחח... אני מת עליה... בחופש, אחרי שארוויח כמה ג'ובות, אעבוד על פיק-אפים חדשים, שיפוצים קלים לגיטרה - כדי שתהיה מוכנה להקלטות...
אני עם הגיטרה הסקסית שלי... אחחחחחחחחחחחח... אני מת עליה... בחופש, אחרי שארוויח כמה ג'ובות, אעבוד על פיק-אפים חדשים, שיפוצים קלים לגיטרה - כדי שתהיה מוכנה להקלטות...
K Knightrider Of Doom New member 12/6/03 #3 ../images/Emo99.gifמדהים../images/Emo99.gif הפוסטר של איירון מיידן!!!!
L Lady of Gondolin New member 12/6/03 #13 גם אני! מקפיצה. ומחכה בקוצר רוח לעוד תמונות של חובבי פאוור מטאל
L Lady of Gondolin New member 12/6/03 #36 המממ... בקרוב, כשאני אצטלם. אני לא מחזיקה תמונות עדכניות. בינתיים אני רק סוקרת (בעניין רב) תמונות של אחרים. ד"א, אתה בכל מקרה תקבל את התמונה בדוא"ל, אין לך מה לדאוג
המממ... בקרוב, כשאני אצטלם. אני לא מחזיקה תמונות עדכניות. בינתיים אני רק סוקרת (בעניין רב) תמונות של אחרים. ד"א, אתה בכל מקרה תקבל את התמונה בדוא"ל, אין לך מה לדאוג
L Lady of Gondolin New member 12/6/03 #55 מן הסתם אתה מכיר אותי, אני זאת מהאיי סי קיו שיודעת את חוקי הדקדוק של הקלינגונית (אם אתה זוכר)
B black_light New member 12/6/03 #11 ואני עם הלס פול שלי וברקע זה פוסטר של מטאליקה כשהיו צעירים.. סליחה על האיכות, סורק מת אז משתמשים במצלמת אינטרנט. פויה.
ואני עם הלס פול שלי וברקע זה פוסטר של מטאליקה כשהיו צעירים.. סליחה על האיכות, סורק מת אז משתמשים במצלמת אינטרנט. פויה.