שירשור תמונות..
R roya9 New member 29/4/03 #9 אני באמת מתחיל להרגיש.. שלאף אחד לא איכפת מהשירשורי תמונות האלה.. כך שאני לא אבזבז זמןואשלח עוד תמונות אלא אם כן תבקשו..
אני באמת מתחיל להרגיש.. שלאף אחד לא איכפת מהשירשורי תמונות האלה.. כך שאני לא אבזבז זמןואשלח עוד תמונות אלא אם כן תבקשו..
C charmedman New member 29/4/03 #10 ../images/Emo46.gif../images/Emo121.gif תסמן ספוילרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo46.gif../images/Emo121.gif תסמן ספוילרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T the saiyan prince New member 29/4/03 #12 אפשר לעשות מזה שירשור התמונות הגדול ביותר ואני אשים בטאג לין
M mayasigalush New member 30/4/03 #16 זה מ ה- זה מהסרט השני??? הוא כבר יצא בארץ? כי בצרפת הוא יצא רק השבוע!!!
T the saiyan prince New member 30/4/03 #17 ../images/Emo104.gifרשום בהודעה למטה מתי הוא יצא אנשים בואו כולנו בכל הודעה נשים את הדגל עד צאת יום העצמאות ולתפארת מדינת ישראל
../images/Emo104.gifרשום בהודעה למטה מתי הוא יצא אנשים בואו כולנו בכל הודעה נשים את הדגל עד צאת יום העצמאות ולתפארת מדינת ישראל
A A n g e l u s New member 30/4/03 #18 נ"ש../images/Emo121.gif זה אני רועי החלפתי ניק . רציתי משהו שקשור לבאפי.