שירשור תמונות של.... בואו כל אחד יחרבן יצלם את זה כמובן את כל ה חרא באסלה ויביא בפורום???
E edddie New member 15/6/03 #1 שירשור תמונות של.... בואו כל אחד יחרבן יצלם את זה כמובן את כל ה חרא באסלה ויביא בפורום???
P P o l l y New member 15/6/03 #2 מזל טוב.... על היותך בעל הרעיון הכי מפגר בפורום! תגיד, במקרה היית מוקדם יותר היום, מחובר בניק st. anger בצ'ט של תפוז בחדר מטאל?
מזל טוב.... על היותך בעל הרעיון הכי מפגר בפורום! תגיד, במקרה היית מוקדם יותר היום, מחובר בניק st. anger בצ'ט של תפוז בחדר מטאל?
J Jagged Little Pill New member 15/6/03 #3 לי יש רעיון יותר טוב! כל אחד אוכל משהו,מקיא,מפרסם תמונה של הקיא וחברי הפורום מנחשים מה הוא אכל
J Jagged Little Pill New member 15/6/03 #5 נהה.. תלוי אחרי כמה זמן אתה מקיא. ואני יכולה לצלם לך את צרכיו של החתול שלי (הוא החליט שהפוף שלי זה שירותים-שטן קטן ומעצבן.)
נהה.. תלוי אחרי כמה זמן אתה מקיא. ואני יכולה לצלם לך את צרכיו של החתול שלי (הוא החליט שהפוף שלי זה שירותים-שטן קטן ומעצבן.)
C CKYGUY New member 15/6/03 #10 הנה אנקונדה! חח http://www.ratemypoo.com/ratemy/poo?image=21209&pi=3.14