שירשור תודות!

ofir_y

New member
שירשור תודות!

רק רציתי להודות פה לכמה אנשים שהראו מה זה באמת לעזור מכל הלב וללא שום אינטרס! בני וסיסי שבאו ממרחקים רק בשביל להתלכלך ולהזיע, ניר ורוני - שנידבו מקום לעזור ועזרו הרבה בעצמם, ובייחוד לרוני שהוסיף לי רעש מקורי למכונית - אגזוז רופף שנדפק בטמבון
(מי צריך אגזוז לחץ?) - וגם בן דוד שלהם שברח לי השם שלו. חי - שרצה גם לבוא לעזור ופשוט לא יצא מסיבות טכניות. (שכחתי מישהו??) אופיר

ofir_y

New member
אופס.. ידעתי ששכחנו משהו

ברור שיש
היה מצחיק לראות את רוני וסיסי רבים מי יפרק מה...

kobix1

New member
ספר

נכון שהקלאץ בסדר? נכון שהנזילה היתה מהמחזיר?

ofir_y

New member
מספר

אכן.. הקלאצ´ היה בסדר, היה זקוק קצת לשיוף. הנזילה אכן הייתה מהמחזיר, ונראה מחר מתחת למכונית מה הנזק...

vq55205

New member
מחזיר שמן

האם החלפת המחזיר תפתור את הבעיה , או שיתכן כי ישנה סיבה אחרת ש"דופקת" את המחזיר בכל פעם ולפני שיחלוף זמן לא רב הפעולה של החלפת המחזיר תתבקש מחדש. האם קיימת אפשרות כזאת והאם אפשר "לעלות" על הבעיה ללא פרוקים נוספים של המנוע.

ofir_y

New member
לא הבנתי באיזה גוף דיברת בהודעה,

אבל אם התייחסת לבטי - אז בני בדק אותה.. כך שהכל בסדר.

roni marino

New member
קלאץ´ שמן

בגלל הנזילה , הקלאץ´ היה מלא שמן , זאת הסיבה להרגשה של החלקת הקלאץ´ .

ofir_y

New member
אני בספק!

היום הייתי בלשכת גיוס (בפעם ה34325), נאלצתי לחנות על המדרכה. שירדתי ממנה (זה מסובך להסביר, זה לא ממש מדרכה אלא שיפוע קשה), פשוט לא לקחתי תנופה מספיק ומה שקרה זה שנתתי מלא גז, הילוך ראשון, ושיחררתי את כל הקלאץ´... עזבתי את הרגל, הוא פשוט החליק!

emek51

New member
זה ברור

זה ברור שאין מצב שסיסי תפספס הורדת מנוע אוהבים אותך הרבה אוהבים אותך!!!

KiCKAs5

New member
חהחהחהחהחהחהחחה...

שטויות אופיר , תאמין לי , שהיה כזה כיף שבכלל לא הרגשנו עבודה (בלי קשר לעובדה שסיסי קרעה את התחת ועשתה הכל) כשעושים דברים בסתלבט ובסבבה ועם כאלה אנשים , זה הכי כיף שבעולם.. ואגב.. אני לא יודע איפה ראית את בן דוד שלי , אבל הוא לא היה שם.. הקירח החמוד הזה עם המבטא זה מיסטרררררררר יוני הדררררררום אמררררריקנוס(הלוואי שהיה בן דוד שלי...) ושוב , אני ממש מרגיש חרא בקטע של חי.. אבל ראית מה השכן המ*דיין בת*ת הזה עשה רק על חיפושית אחת.. תחשוב מה היה קורה עם ההינו מרחיבים לעוד אחת בו זמנית.. אז שוב סליחה אחי....
בכל מיקרה.. תודה לדוקטור בני התותחן שיודע להרכיב מנועים כמו פאזל..

KiCKAs5

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

איתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אל תככעעעעעעעעססססססססס עעעעללללללללללייייייייייייייייייייי זהההה ההההההההההייייייייייההההההההההה בבבבבבבצצצצצחחחחווווקקקקקקק !!!!

למעלה