שירשור שמות...

שירשור שמות...

אני כמעט ולא יודעת שמות ואני ממש רוצה להכיר! ואם כבר, אז מה הסיבה לכינוי שלכם? אני שיר:) וקפוצ'ינו כי אני אוהבת וסתם כי התחשק לי...

Mr GK

New member
גיא.

ו-GK בגלל שזה קיצור של: Guy Katsovich (גיא קצוביץ') ו-Mr בגלל שכשנרשמתי למערכת תפוז, הכינוי "GK" היה כבר תפוס, ולא רציתי להיות "GK1" או משהו בסגנון, אז הוספתי Mr.

אהממפפפ מואשמת=הדר

וסתם כי אני אוהבת את להקת ה"ג'ירפות" ויש להם שיר "רמי מואשם האחזקת סמים קלים" ואני החלטתי שאני (ויסלר=שם משפחה) מואשמת כביכול... אבל לא נכנס לי כל השם אז רק החלטתי על מואשמת באחזקת סמים... ואיתי!!! תעשה לי ילד!!! אולי תקפוץ מחר לקלאסי?! =)

../images/Emo24.gif ליפז ../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

ופילפילונת היחדיה בגלל שמתי שנרשנתי לתפוז לא היה לי שם... אז סתם רשמתי אחד דבילי...

prophecy girl

New member
מיכל../images/Emo21.gif

וprophecy girl כי זה שם של פרק בבאפי.. ואני באפי פריקית

Lior Baier

New member
אני ילד מיוחד

יותר בכיוון של ילד טיפולי אבל לא משנה השם שלי זה ליאור באייר וקראתי לעצמי ככה בגלל שאני הומו! לא סתם בגלל שזה השם שלי....חח

י ר ד נ י

New member
חחח

השם שלי ממש תלוש מהמציאות.. ירדני = ירדן.. מה הקשר..!? אממ.. גיא פרובוקטור לא הבנתי מה זה הקישור הזה, תסביר לי בבקשה ונ.ב. אני מעדיפה שלא תקראו לי, ואם כבר אז ג'ורדן

the mush

New member
אני..

מור
והניק שלי כזה בגלל שאני ילדה מטומטמת. קבלו הסבר - נכון לפעמיים קוראים לאנשים "מורוש" "שירוש". אז לקחתי ת'אות הראשונה בשם שלי "M" והוספתי "וש". וזהו. לא יודעת מה עבר לי בראש שרשמתי את זה. וגם, אני חולע על מוש מוש השור

למעלה